Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Háziasszonyok! Ha ecettel...

Háziasszonyok! Ha ecettel öblítek akkor mennyi ecet kell bele, illetve hígítva vagy simán, és színes ruhákhoz is lehet használni? (panellakásban vagyok a szag mennyi idő alatt párolog? )

Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

A ruhának nem lesz ecetszaga.

Én csak úgy löttyintek bele valamennyit, szemre.

Színeshez kifejezettem jó, megőrzi a színeket.

2010. aug. 5. 10:25
 2/10 A kérdező kommentje:
10 vagy 20%-osat? de gondolom nem sok kell bele vagy egy fél dl?
2010. aug. 5. 10:33
 3/10 anonim ***** válasza:
70%
Mikor milyen ecet van itthon,olyant öntök bele. Az öblítőtartályba kb. félig. Semmilyen szagot nem érzel mosás közben és utána sem .Csak tiszta illata lesz a ruháknak.
2010. aug. 5. 10:40
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm, valamelyik nap ki is próbálom! És ha színeset fehérrel mosok akkor nem szürkül be a fehér?(ált külön mosom csak kérdem)
2010. aug. 5. 10:55
 5/10 anonim ***** válasza:
62%

Szineset ne moss fehérrel, mert tényleg beszürkül.

Az ecethez meg: egy gépnyi ruhához 1-2 evökanállal kell. A szineket az üzremekben is evetsavval rögzitik, ugyhogy a szineseknek is csak használ.

2010. aug. 5. 11:02
 6/10 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm szépen!
2010. aug. 5. 11:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Próbáld ki nyugodtan.Én is itt olvastam először erről,(öblítő helyett ecet)és jó.Amelett a mosógépnek is használ.Jobb mint a vízlágyító.Ezt is itt írták többen is:)
2010. aug. 5. 22:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem kell nagyon adagolni, öntesz bele egy kicsit. Aki előtte öblítőt használt, az azt írta valamikor itt, hogy feleannyi ecetet rak, mint előtte öblítőt. Én kb 1/3 decit szoktam, azt hiszem.
2010. aug. 5. 22:51
 9/10 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm a válaszokat!:)
2010. aug. 6. 14:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam és szuper, köszi mindenkinek:)
2010. aug. 10. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!