Normális családban egy lazább napon éves után mennyivel normális elmosogatni?
Szabin vagyunk.
Nincs mosogatógépünk, mert az luxus.
Mindennap én mosogatok ahányszor eszünk annyiszor + főzésnél.
Ma lazább nap ígérkezett, nem volt kedvem mosogatni ( évente kb kétszer van ilyen) se a reggeli, se az ebéd után, itthon is keveset voltunk, sokáig vásároltunk....csak beraktam a mosogatóba a cuccokat.
Estére vacsi után megfájdult a fejem, bekaptam egy multivitamint meg válaszolgattam a tesóm kérdéseire amiket napközben kérdezett a neten( messze lakunk egymástól). Erre ordít a férjem, hogy mekkora egy szaros disznó vagyok, mert nem pihengetnem kéne meg netezgetnem, hanem csinálni a dolgom, nem ülni a ganaj tetején. Szerintetek igaza van? Mennyi időnként kell elmosogatni, ha nem akarsz naponta háromszor-négyszer mosogatni? Mennyi ideig tűrhető el a mosatlan edény? Miért van, ha nincs kedvem naponta többször mosogatni? Mit tudnék csinálni, hogy legyen kedvem hozzá?
Trollkodsz?
Toppants a kis lábacskáddalvés közöld vele. Hogy holnap vegyen egy mosogatógépet. Vagy sztrájkba lépsz.
Na jó kezd unalmas lenni úgyhogy kimondom:
Ez a pasi egy barom, akivel nem lehet megbeszélni ilyesmit, ha egyszer a világlátása deformált.
Egy dolgot tudsz tenni, elhagyod, ha kell segítséget kérsz családtól, barátoktól (ha még nem mart el mellőled mindenkit) és kirúgod.
Ha ilyen olyan okokra hivatkozva nem teszed ki a szűrét, akkor a te döntésed a szenvedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!