Normális családban egy lazább napon éves után mennyivel normális elmosogatni?
Szabin vagyunk.
Nincs mosogatógépünk, mert az luxus.
Mindennap én mosogatok ahányszor eszünk annyiszor + főzésnél.
Ma lazább nap ígérkezett, nem volt kedvem mosogatni ( évente kb kétszer van ilyen) se a reggeli, se az ebéd után, itthon is keveset voltunk, sokáig vásároltunk....csak beraktam a mosogatóba a cuccokat.
Estére vacsi után megfájdult a fejem, bekaptam egy multivitamint meg válaszolgattam a tesóm kérdéseire amiket napközben kérdezett a neten( messze lakunk egymástól). Erre ordít a férjem, hogy mekkora egy szaros disznó vagyok, mert nem pihengetnem kéne meg netezgetnem, hanem csinálni a dolgom, nem ülni a ganaj tetején. Szerintetek igaza van? Mennyi időnként kell elmosogatni, ha nem akarsz naponta háromszor-négyszer mosogatni? Mennyi ideig tűrhető el a mosatlan edény? Miért van, ha nincs kedvem naponta többször mosogatni? Mit tudnék csinálni, hogy legyen kedvem hozzá?
Nálunk ilyenkor a férjem elmosogat.
Amúgy én napi kétszer mosogatok. Ebéd környékén és vacsi utàn.
Mosogasson az, akit zavar.
Nálunk most jó nagy kupi van, de nem szól érte a férjem, pedig itthon vagyok mindig. Átlépdel a szanaszét hagyott játékokon, és hatalmas mosollyal az arcán hintáztatja a gyereket. Én akkor csinálom meg a házimunkát, amikor akarom. Ő már megszokta és elfogadja, mert neki aztán sosincs kedve csinálni.
Először is: a férjed stílusa tolerálhatatlan.
Másodszor: Én nem hagynám a mosogatóban az edényeket, mert a saját magam számára sem elfogadható, hogy ott legyenek. Minden étkezés után mosogatok, kivéve a gépi mosogatást, mert akkor beteszem a gépbe a leöblített edényeket és este indítom be, mert akkorra megtelik.
Nálunk nincs mosogatógép, mert, ha én el tudok mosogatni, akkor minek ( ezt a férjem mondta).
Naponta minimum háromszor mosogatok, ezt szokta meg és nem elfogadható, hogy nem vagyok hajlandó egy napon időre elvégezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!