Héjában főztem a krumplit főzés után engedtem rá hideg vizet hogy megtudjam pucolni... Pucolás után viszont rettenetesen elkezdett ragadni a főtt krumpli... Ez normális? Még nem jártam így sose
Figyelt kérdés
2020. máj. 31. 14:02
1/5 anonim válasza:
Ez teljesen normális.
Pont ez a ragadóssága, ami kifejezetten jó egy nudliba és érzett nem hajában főzöm, ha kenyérbe akarom rakni.
2/5 anonim válasza:
Én héjában főzöm, de nem engedek rá hideg vizet, hanem villára szúrva pucolom. Így a kezem se ég meg, és a krumplinyomással sincs gond. Nekem nem szokott ragadni. Ha rakott krumpliba kell, akkor pedig megvárom, míg kihűl a főzővízzel együtt.
3/5 anonim válasza:
Ez a krumpli fajtájától függ. Nem mindegyik ragad. Nézz utána, hogy melyik fajta krumplinak mik a tulajdonságai, és milyen ételekhez való.
5/5 A kérdező kommentje:
Eddig mindig megvártam amíg magától langyos lett most sietni akartam... Legközelebb azért megvárom...
2020. máj. 31. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!