Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kimaradt egy hónap és most...

Kimaradt egy hónap és most rettenetesen erősen vérzek és görcsölök, ez normális?

Figyelt kérdés

Már 10 éve menstruálok, az utóbbi 2 évben lett rendszeres, de a múlt hónapban nem jött meg. Mindig is görcseim voltak, már a mensi előtt 1-2 nappal is szokott fájni a hasam, de most minden előjel nélkül iszonyat erősen elkezdtem vérezni. Teljesen váratlanul éreztem hogy kezd folyni, 10 perc múlva jutottam el a mosdóba, akkora már a farmerem is átázott és a lábamon folyt le, és a vér nem olyan volt, mint szokott lenni, hanem világos piros. 1 órával később már szörnyű görcseim voltak és elájultam.

Aggódnom kéne vagy ez normális?

2019. ápr. 24. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát,ha ez szerinted normális,akkor el ne menj dokihoz! Még meggyógyítana....
2019. ápr. 24. 21:36
 2/4 A kérdező kommentje:

azért kérdezem, mert néhányan azt mondták ez nem baj, előfordul

és most nem tudom mit gondoljak

2019. ápr. 24. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Elájulni már eleve nem normális... én a helyedben nem várnék sokat az orvoshoz menéssel.
2019. ápr. 25. 01:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Akár egy korai terhesség vetélése is lehet, főleg hogy előtte hónapban kimaradt a vérzés. Mi lett végül? Remélem jobban vagy!
2019. júl. 13. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!