Ti egyedülálló nőként költöznétek kertes családi házba?
Nem értem miért erőlteted mindig ezt a virágcserepet, meg karambolt...ez ostobaság. Semmi köze a tárgyhoz, nem szerepelt a kérdésben.
Igen, ismerek egyedülálló nőket, egytől egyig mind lakásban lakik. Ezért tettem fel a kérdést, hátha van itt olyan, aki kertesben él egyedül.
És nem azért féltem éjjel, mert a szél fújt...hanem mert olyan hangok keletkeztek ezáltal, hogy akár vki mászkálhatott v mászhatott is volna kint. Oké, te biztos kirohantál volna egy szál pongyolában, elemlámpával a kezedben, ahogy a filmekben szokás, akkor örülj magadnak, én nem vagyok ilyen. Nem vagyunk egyformák.
31-es köszi a tippet, de a helyszin mar adott :)
Amúgy ismerem a 20.ker-t, sejtem mire gondolsz.... háttt...oda nem hiszem, hogy mennék kertesbe :)
Úgy látszik, igen csak félős vagy.
Anyu, 80 évesen is egyedül élt kertes házba.
Szokatlan zajt halklott mindig kiment. A környezeteben, igen sok idős nő él kertes házban egyedül.
Betörni, olyan családokhoz törtek be, ahol látszott a 3-4 autóból és egyéb dolgokból, hogy lehet bent valami. Ilyen helyre meg, akkor is, ha az egész család otthon aludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!