Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti egyedülálló nőként költözné...

Ti egyedülálló nőként költöznétek kertes családi házba?

Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 21:50
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:
Én 38 éves nőként egy gyerekkel nem mertem tavaly meglépni és már bánom. Köztes megoldást választottam: 4 lakásos közös kertest. Eredmény: mindennel én foglalkozom a fűnyírástól kezdve (de igenis kell locsolni ha nincsenek árnyat adó fák, erre jó a fúrt kút) a kukák húzgálásáig, a többiek csak élvezik. A gyereknek viszont jobb, mint az eddigi erkély nélküli társas. Cirko önálló kéményestől, őh ha betojik, ugyanúgy saját probléma. Összességében lehet jobb lett volna a saját kertes, de én is féltem mi lenne csak úgy egyedül a "pusztában" :) Itt sem jár a 6-os villamos, de két kék busz igen ;) (XX.ker., köztes megoldásnak jó szívvel ajánlom, de meg kell nézni melyik részét)
2016. dec. 11. 08:32
 32/34 A kérdező kommentje:

Nem értem miért erőlteted mindig ezt a virágcserepet, meg karambolt...ez ostobaság. Semmi köze a tárgyhoz, nem szerepelt a kérdésben.

Igen, ismerek egyedülálló nőket, egytől egyig mind lakásban lakik. Ezért tettem fel a kérdést, hátha van itt olyan, aki kertesben él egyedül.

És nem azért féltem éjjel, mert a szél fújt...hanem mert olyan hangok keletkeztek ezáltal, hogy akár vki mászkálhatott v mászhatott is volna kint. Oké, te biztos kirohantál volna egy szál pongyolában, elemlámpával a kezedben, ahogy a filmekben szokás, akkor örülj magadnak, én nem vagyok ilyen. Nem vagyunk egyformák.

2016. dec. 11. 14:08
 33/34 A kérdező kommentje:

31-es köszi a tippet, de a helyszin mar adott :)

Amúgy ismerem a 20.ker-t, sejtem mire gondolsz.... háttt...oda nem hiszem, hogy mennék kertesbe :)

2016. dec. 11. 14:32
 34/34 anonim ***** válasza:
51%

Úgy látszik, igen csak félős vagy.

Anyu, 80 évesen is egyedül élt kertes házba.

Szokatlan zajt halklott mindig kiment. A környezeteben, igen sok idős nő él kertes házban egyedül.

Betörni, olyan családokhoz törtek be, ahol látszott a 3-4 autóból és egyéb dolgokból, hogy lehet bent valami. Ilyen helyre meg, akkor is, ha az egész család otthon aludt.

2016. dec. 11. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!