Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti egyedülálló nőként költözné...

Ti egyedülálló nőként költöznétek kertes családi házba?

Figyelt kérdés
2016. dec. 9. 21:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
62%
Inkább menekülnék.
2016. dec. 9. 22:56
 22/34 anonim válasza:
40%
Nem,mert egyedül drága fenntártani és ha lakna is ott valaki, anyósomékhoz nem költöznék majd,csak teher lennék.
2016. dec. 10. 00:11
 23/34 anonim ***** válasza:
89%

Csak ott laknék, nem is tudom hol lehetne más hol lakni. Ott születtem, ott nőttem fel, nekem természetes. Előbb dögölnék meg, mint hogy egy panelba költözzek. :D A hideg ráz tőle. Egyedül nem vennék nagy házat, elég nekem 1-2 szoba, viszont az alap, hogy a kert jó nagy legyen.

Amúgy durvának tartom, hogy mennyi nő fél egyedül és ezt teljesen természetesnek tartják... Az ilyenek mitől vagy hogy nevezik magukat felnőttnek? Ne aggódj, kutya mellett/ellenére is betörhetnek, meg a panelba is! Sőt kimész és rádesik egy tégla! A szél zörgés meg senkinek sem árt!

2016. dec. 10. 01:48
 24/34 A kérdező kommentje:

Én is imádom a kerteset és én is abban nőttem fel, igaz öten laktunk és nem egyedül... kutyánk mindig volt.

A betöréses elméleteddel nem értek egyet, a lakásokon mindig csak 1 bejárat van, a kertesen sokszor több, meg a pince, garázs, stb..na meg ugye mindenképp földszinti ablakok. Nincs igazad.

2016. dec. 10. 12:47
 25/34 A kérdező kommentje:
Te amúgy nő vagy 23-as?
2016. dec. 10. 12:50
 26/34 anonim ***** válasza:

Igen, nő vagyok. Miben nincs igazam? :D Te nem hallottál még olyanról, hogy egy panelba betörnek? :D Lehet, hogy nem az ajtót feszítik fel, hanem becsapják pl. az idős nagymamát, de a vége ugyanaz. Tele van a média ilyen hírekkel.

És akkor mi van ha betörnek? Azért ez nem Amerika ahol lemészárolják az egész családot gépfegyverrel. Pénzt ne tarts otthon, szerelj riasztót, ne posztold ki a facebookra, hogy nyaralni mész... Az élet veszélyes, bármikor történhet veled valami, ezt bizony fel kell dolgozni. Hozzánk is törtek már be, túléltük. Ja és az nem számít, hogy egyedül laksz-e vagy sem. Mi sem laktunk akkor épp egyedül. És ha már itt tartunk a felesleges rettegésnél, egyéb vészhelyzeteknél az a több kijárat még jól is jöhet. :) Pl egy tűznél...

Miért, szerinted az normális, hogy egy felnőtt ember fél egyedül lenni/élni?

2016. dec. 10. 14:28
 27/34 anonim ***** válasza:
52%

Èn egy kétszintes családi házban èlek, nagy kerttel. Most nem egyedül,de volt hogy egyedül. Egyedül nagyon nehéz volt, fával fűtök, kazánban, a gázt nem tudnám fizetni. De tèlen fát hordani, gyujtóst vagni elég nehèz. Na még munka után fèl òrát a pincében tölteni ès a házban 11 fok van na az komoly.. nagyon nem mindegy mivel fűrész, szereted-e a kerti munkát. Egyed7l nagyon nehéz, inkàbb lakás.

30/nő

2016. dec. 10. 14:37
 28/34 anonim ***** válasza:
Fűrész=fűtesz
2016. dec. 10. 14:39
 29/34 A kérdező kommentje:

Az öreg néniket most hagyjuk, azért az még nem vagyok :D plusz annyira bizalmatlan is vagyok, hogy sose engednék be idegent.

Figyi értem én hogy bátor vagy meg minden, de a betörőket pont nem érdekli, hogy a te lelked mennyire bátor és felnőtt, amint kifigyelik, hogy egyedülálló nőként laksz ott, a lehető legvonzóbb célpont leszel. Tehát nem azért nem fognak betörni hozzád, mert te nem félsz.....

Rendőrség javaslata, panelekre vonatkozik, hogy ne a nő neve kerüljön ki a kapucsengőre, ha egyedül él, akkor csak vezetéknév, különben nagyobb az esély a betörésre.

Lehet éppen vitatkozni a tényekkel, csak épp semmi értelme.

2016. dec. 10. 18:38
 30/34 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok bátor én csak élem az életem. xD Nem fogok egy undorító panelba költözni, összezárva lenni vadidegenekkel, kert nélkül, mert hűűű esetleg talán egyszer betörhetnek. :O Ha folyton azon rettegnék, hogy mi minden történhet ebben a világban, akkor már megőrültem volna. És mint mondtam, egy jó riasztó meg egy kis óvatosság sokat használhat, nem imádkozni kell a szerencséért, hanem tenni érte, és miután megtetted amit lehet, nyugodtan élheted tovább az életed. Te hány egyedülálló nőről tudsz akihez betörtek és történt vele valami? Most elviszik néhány cuccát az nem a világ vége. Vannak ennél rosszabb dolgok is. Én elég sok nőt ismerek aki tényleg egyedül él, és eddig egyiknek sem történt semmi baja. Férfiakhoz is betörnek. Családokhoz is betörnek.

És az, hogy egy felnőtt ember fél éjszaka egyedül mert fúj a szél, az nem óvatosság hanem abnormális és abszurd... Te komolyan úgy akarod élni az egész életed, hogy vagy rettegsz vagy valaki másra vagy rászorulva? Egészségedre. De vigyázz, mert még az is lehet, hogy rádesik egy virágcserép, ha kimész! Vagy elcsap a kamion. Vagy leesik a repülőd. Esetleg karambolózik a vonatod.

2016. dec. 11. 01:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!