Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan 16 fölötti lány, aki szép és nincs párja?
Én szép vagyok, okos és nincs barátom. Volt, több is. De jelenleg nincs.
Sok a jó tulajdonságom, de a korosztályomban nem tudok ismerkedni rendesen, teljesen mások. Most vagyok végzős gimiben, abban reménykedem, hogy az egyetemen kicsit kinyílik majd a világ. Most össze vagyok zárva 15-16 évesekkel :D
18/L
Szépség relatív.
Szerintem az a szép lány, aki átlagosan több, mint a férfiak 50-75%-ának bejön.
Ha az előző válaszolóból indulok ki, akkor 'szép' vagyok. Nincs barátom. Velem egykorúakkal járok én is suliba, és nem valami kecsegtető ez a korosztály, fejben éretlenek, döntésképtelenek, anyukától függnek, menőznek. Sem külsőre sem belsőre nem kellene egy velem egykorú. Majd ha jön a szerelem, akkor jön, nem erőltetem.
Eddig csak időebbek próbáltak velem flörtölni, néha még én is meglepődök kik próbálkoznak. A korombeliek tuti, hogy uncsinak és túlságosan magabiztosnak és határozottnak tartanak.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!