Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden férfinak csak a szép és fiatal csinos és buta csaj kell?
Figyelt kérdés
2016. júl. 20. 18:48
1/14 anonim válasza:
Én már komolyan annak is örülnék, ha lenne. Tök mindegy, hogy csúnya vagy szép, buta vagy okos, csak legyen. :D
2/14 anonim válasza:
nem. de azoknak a férfiaknak, akiket a nők észrevesznek, igen. ez oda-vissza probléma
3/14 anonim válasza:
Nem. Mert nekem pl. Szép fiatal csinos és okos csajok kellenek
4/14 anonim válasza:
Nem, nekem a szép, fiatal és okos csaj kell. Ja, persze már megtalaltam :-) Nyilván a második múlandó, de nem mint ha én nem öregednék.
5/14 anonim válasza:
Nem. Mert nekem pl. Szép fiatal csinos és okos csajok kellenek
6/14 A kérdező kommentje:
Sztem minden nőt meg lehet hódítani és ez független a pénztől.Pont most bambultam bele elmerengve vacsi közbe a magyar focisták nyaralását bemutató bulvár médiacsodába (túúúúdom, nem kellett volna) de azért az összes csaj full sminkbe a vízparton ránézésre (is )kb 2-es IQ-val.(túúúúúúúúdom, irigy vagyok :D)
2016. júl. 20. 19:01
7/14 anonim válasza:
És azt megmondanád, hogy a szép és fiatal lányoknak miért kell feltétlenül butának is lenniük?! Annyira elegem van már ezekből a sztereotípiákból! Egyébként meg aki tényleg az "IQ-fighter" csajokra "bukik", az felszínes és CSAK a külsőt nézi ilyenkor, legalábbis szerintem. Csak ha lehet, akkor ne általánosítsunk mindjárt!
8/14 anonim válasza:
Nekem elég, ha átlagos, de azért legyen, fiatal és buta.
9/14 anonim válasza:
Szóval te láttál a tv-be pár hires embert az agyonsminkelt macáikkal és már egyből kivetited a hülyeségedet az egész férfi nemre? Én a helyedben ezután nem butáznék le senkit.
10/14 anonim válasza:
Igen, egyrészt nem minden férfi olyan, akinek buta macák kellenek, másrészt pedig azért nem kell mindig azt hinni, hogy ránézésre rögtön meg lehet állapítani, hogy kinek hányas a IQ-ja. Sokszor lehet, hogy csodálkoznál ám, amikor egy szebb csajt lebutázol, de mondjuk utána ne adj isten el is beszélgetnél vele. Lehet, hogy nagyon értelmesnek és intelligensnek ítélnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!