Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti is ugyanezt gondoljátok...

Ti is ugyanezt gondoljátok Benkő Dánielről?

Figyelt kérdés
Tudjátok, a lantművészről van szó. Mindig kitalál valamit, hogy a csinos, fiatal lányok közelében legyen. Ha írnak róla valamit, a kommentelők kiakadnak. Vagy Benkőt szidják, vagy pedig a csajt, hogy minek van ezzel a perverz, vén trottyal.

2014. jún. 27. 08:57
 1/5 anonim ***** válasza:
93%

Olyan közszereplő még nem született az országban, akiről ne írtak volna a kommentelők kígyót békát.

Én úgy általában az egész kommentelést betiltanám minden híroldalon, mert nagyon idegesítő olvasni, hogy a névtelenséget kihasználva milyen stílusban írnak az emberek a másikról.

Mert így néha azoknak a közszereplőknek is letörik a szarvát, akikét nagyon nem kéne.

2014. jún. 27. 09:19
 2/5 anonim ***** válasza:
33%
Az elsővel értek egyet. Egyébként Benkő Dániel egy művészlélek. Ő azért viselkedik úgy, ahogy. Ennyi.
2014. jún. 27. 09:21
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem baromira nem érdekli, hogy mit írnak róla :)

Egyébként meg szerintem jól meg van tervezve minden kis akciója, hogy felfigyeljenek rá. A lányok pedig nem csinálnak vele semmi olyat, a műsor kedvéért vannak csak vele.

2014. jún. 27. 10:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én jobban szeretek nem gondolkodni Benkő Dánielről.
2014. jún. 27. 12:27
 5/5 anonim válasza:
100%
Benkő egy barom :)!!És azokon (Lányokon) látszik , hogy milyenek ! Igen ugyan azt :D
2014. aug. 15. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!