Nagypapa vagy apuka elvitte a lányát vacsorázni a lányát valami indok miatt(névnap, vagy szülinap), és az anyukája vagy mamája nem ért rá eljönni.
2015. nov. 17. 12:41
2/16 anonim válasza:
apa-lánya
2015. nov. 17. 12:48
3/16 anonim válasza:
ha nem simogatják-csókolgatják egymást a vacsora közben akkor én is csak arra, hogy apa-lánya (bár őszintén szólva nem szoktam nézegetni ki kivel van... nem érdekel)
2015. nov. 17. 13:08
4/16 anonim válasza:
Ha csak vacsiznak, akkor apja-lánya
Ha más is van köztük mint vacsi, akkor nem apja-lánya
2015. nov. 17. 13:08
5/16 anonim válasza:
Irigykedek és szívom a fogam, hogy a vén kujonnak sikerült belecsapni a lecsóba én meg itt toporzékolok és szagolom a vénleányok pézsmaillatú rózsavizét. Ahelyett hogy éjjel–nappal szagosmüge után futkorásznék...
De tudom, hogy mikor engem huszonévesen megláttak anno a negyvenes barátommal, kb. az emberek 90%-a azt mondta, biztos a pénzéért vagyok vele. A maradék 10% tudta, hogy munkanélküli volt a szentem, szinte én tartottam el, nálam is lakott.
Sok az előítélet. Nem kell vele foglalkozni.
2015. nov. 17. 13:12
8/16 anonim válasza:
A csávónak sok pénze van
2015. nov. 17. 13:16
9/16 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Apja lánya, de ha simogatják egymást,csók stb akkor vélhetően nem rokoni kapcsolat :D
Bár egyszer láttam egy nagymellű hosszú fekete hajú nagyon szép,csinos 20x-es csajt,magassarkúba,kiöltözve, meg egy vén papát. Hát ők se simi,se csók,de vhol gondoltam nem apa lánya kapcsolat van köztük :D Én ki nem csípném magam azért mert apummal,papámmal vacsorázok. Csinosan,de nem kirívóan.
2015. nov. 17. 13:16
10/16 Sunshinedoll válasza:
A pasasnak sok a pénze :D Nyilván, szeretetből egy igényes fiatal csaj se jön össze 50-60éves papikkal. Legyünk már reálisak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!