Mit gondolsz, ha egy fiatal, csinos lányt egy jóval idősebb férfival látsz együtt vacsorázni?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy leszarjátok, meg ezer okuk lehet rá, de azért csak gondol az ember valamire, az érdekel, hogy ki mire.2015. nov. 17. 12:36
11/16 anonim válasza:
Egyszer én is jártam úgy, hogy egy tárgyalás után apukámmal beültünk az étterembe. A helyi térfigyelő rendszer mamóka alakulata már riadóztatta is anyukámat, hogy apukámat egy csinos, fiatal nővel látták bemenni az étterembe. :D
12/16 anonim válasza:
Ettől nincs lejjebb a pletyka szint.
13/16 anonim válasza:
Jó eséllyel a vacsorám jobban leköt, mint ők, de alapesetben nekem is apa és lánya, vagy barátok, munkatársak, bármi lehet.
Amennyiben úgy néznek ki és viselkednek, másra is gondolhatok, persze, de csak úgy a semmiből nem kombinálok.
Ha nagyon késik az ételem, akkor felépíthetek a poén kedvéért a fentieknél jóval érdekesebb elméleteket is, de ez csak szellemi játék s nekem igazából teljesen mindegy, hogy milyel jellegű a kapcsolatuk...
14/16 anonim válasza:
Pár éve beültünk apámmal egy étterembe, De nem csak ettünk, előtte kicsit iszogattunk, vodkát kértem apám meg pálinkát, plusz utána egy pohár bort fejenként. Mivel apámnál szépkártya volt, ami anyámé, bororzás közben megkérdezte, hogy szépkártyát elfogadnak e, ami a feleségéé. Gondolhattak valamit, de mi csak nevettünk magunkban:)
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Csak kíváncsi voltam, mert tegnap egy rokonommal vacsoráztam, és az emberek 90%-a arról susmogott, hogy biztos azért vagyok vele, meg ez milyen undorító, milyen erkölcstelenek a fiatalok. Kicsit kiakadtam, főleg, mert semmi közük nem lenne hozzá, még akkor sem, ha tényleg a szeretője lennék. De akkor ezek szerint én voltam rosszkor rossz helyen...
2015. nov. 17. 16:59
16/16 anonim válasza:
A pénz nagy úr de hogy ennyire. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!