Ha egy fiatal csinos nő felsőkategóriás autót vezet akkor az egyeseket miért zavar, féltékenyek, vagy egyéb ok? Miért bámulnak be többen az ablakon, ha jobb kocsit vezetek?
többször hallottam olyanokat, hogy biztos prosti, vagy épp lehúzza a pasiját. miért nem gondol arra senki, hogy esetleg az apjáé az autó? (mert dolgozni még fiatal)
pl. amikor bmwvel vagyok akkor mellettem álló sorban porsches pasi megbámul, de csak ha egy yarissal akkor ugyanaz a pasi nem kezd el nézni.
Bennem van empátia sok ember iránt, nem jutott eszembe még senkivel szemben sem hogy esetleg szétette a lábát valakinek, én kinézem egy dögös nőből hogy igen is, elvégzi érte a maga melóját, legyen az esküvői ruha szalon, ékszerüzlet.
Szóval kedvesem ne húzd fel magad, ezeken a dolgokon mert ahol nincs Miami, ott igen is mindig kifog nézni az átlag réteg, aki a többséget képviseli!
21F
Mégis honnan tudod, hogy nem az autót nézik? Pont te írtad, hogy yarissal meg se néznek.
Én rengeteget utazok férfiakkal egy kocsiban, mindenhol az autókat nézik meg, nem azt, ki vezeti.
"nekem soha nem jutna eszembe ilyen."
Te talán szemellenzővel közlekedsz, mint a lovak? Nem nézel meg 1 pasit se, nem nézel meg 1 kirakatot se, nem nézed más cipőjét, óráját, ruháját, stb.
Gratulálok, ha így sikerült téged nevelni.
Ha velem találkoznál így, annyit látnál, hogy a csóka hosszan néz, hatalmasat sóhajt azzal a félreérthetetlen, lemondó sóhajjal, amit kizárólag a legjobb nők kiváltsága élőben megtekinteni.
Miközben én csak annyit gondolok: de kár lesz ezért a szép autóért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!