Ha egy fiatal csinos nő felsőkategóriás autót vezet akkor az egyeseket miért zavar, féltékenyek, vagy egyéb ok? Miért bámulnak be többen az ablakon, ha jobb kocsit vezetek?
többször hallottam olyanokat, hogy biztos prosti, vagy épp lehúzza a pasiját. miért nem gondol arra senki, hogy esetleg az apjáé az autó? (mert dolgozni még fiatal)
pl. amikor bmwvel vagyok akkor mellettem álló sorban porsches pasi megbámul, de csak ha egy yarissal akkor ugyanaz a pasi nem kezd el nézni.
nekem soha nem jutna eszembe ilyen - akkor nem tudod mirol maradsz le!
... akkor se, mert nem illik... ki nem szarja le mi az illendo es mi nem?
Ha atnezek a masik autoba es egy jokepu csavo ul benne, akkor nezem tovabb. Ha felem fordul, atmosolygok. De forditva is sokszor elofordult. O nezett, en oda neztem es lattam hogy normalis, visszamosolyogtam. A sittes kepu, bunozo fejueket elkerulom.
En is felso kategoriaju autot vezetek (nem apue, hanem megdolgozom erte, irodaban, nem pedig a kanapen... meg mielott vkinek eszebe jutna ilyesmi) es uton utfelen atneznek mert eloszor a kocsit latjak, aztan latni akarjak a sofort is es ha az egy fiatal no, akkor nem tudjak levenni a tekintetuket. Engem ez nem zavar. Te miert foglalkozol vele? Nincs jobb dolgod? Hallgass zenet, enekelj, figyeld a forgalmat, akarmi.
Jobbat tudok: Legkozelebb kerdezd meg! Huzd le az ablakot es szolj at: miert bamulsz ennyire?
Hidd el, jobb valaszt fogsz kapni a kerdesedre mint itt!
Jaja, megsejtenek némi rutint... :)
Vagy a példádnál maradva, amikor a porschés fickó néz, nyilván bepróbálkozik, nyilván olyannál, aki nem biztos, hogy a pénzére fog utazni. Ki akarja deríteni, hogy vetted vagy kaptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!