Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az az egyedülálló, aki szintén olyan fáradt/időhiányos a napi munkától, mint én, hogy kifejezetten örül, hogy nem kell még egy kapcsolatba is külön energiát fektetni?
Nem írtad a korodat/nemedet. De bárhány éves vagy - gondolom nő- ez nem életszerű. Egy társat nem pótol a munka, hobbi, sőt, a többi családtag sem.
Van,hogy az ember magányra vágyik, néha jó egyedül lenni, de hogy ezek alapján az indokok alapján valaki egyedül, maradjon...számomra nem érthető.
39 vagyok, de ki mondta, hogy így is maradok
60 évesen is lehet randizgatni, én sok ilyen embert ismerek, ráérek majd akkor, volt nekem már 13 éves korom óta bőven kapcsolatom (két hosszú), meg közte meg utána "ismerkedések" (pár hónaposak), de mostanában nagyon fáradt vagyok
Arra van időd amire akarod hogy legyen és pont.
A többivel csak hitegeted magadat...
Nő vagyok :D és most így jó nekem. Persze, hogy jó az túlzás. Napi 12 óra elmegy a melóra - hát nem leányálom, de baromi szerencsém, hogy szeretem csinálni.
Másrészt: lehet, meg se élem azt a hatvanéves kort
Harmadrészt: a KSH adatai alapján egyre több az egyedülálló, ez egy trend (világszerte), és feltettem egy kérdést az egyedülállóknak, de a te válaszodból nem derül ki, hogy te is az vagy-e ? Hogy boldog vagy-e? (bár nem úgy tűnik a válaszodból : ( )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!