Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van valaki komoly kapcsolatban (és tervez vele egy életre) egy olyan párral, aki az illetőnek kifejezetten nem a "típusa"?
Szerintem sokszor az emberek nem tudják felfogni igazán, mi a különbség (hogy egyáltalán van különbség) az idea, és a választottunk között.
Én nem vagyok a párom ideája (teljesen más típusú lányok érdekelték, előttem mint én) és ő sem felel meg az én ideámnak. Mégis vele vagyok és el tudom képzelni, hogy együtt éljük le az életünket. Hogy miért? Mert a szexuális vonzalom megvan. Kívánjuk egymást. Az egyetértés megvan közöttünk. Szeretjük egymást, mint barát és mint szeretők. És mindent meg tudunk beszélni.
Ezért nem rágom tövig a körmöm, ha a párom találkozik egy ideális nővel. Mert más az amikor van valakinek egy típusa. És élni, szeretni, vele lenni megint más. A külső egy dolog, de nem a minden. És beletudunk szeretni olyan emberbe is, aki nem néz ki úgy, ahogy mi azt megálmodtuk magunknak.
Én szeretem a dús fekete hajat, párom meg kopasz. Most akkor hagyjam el?
Kb egymillió dolog van, amit fontosabbnak tartok egy életre szóló kapcsolatban. A külső csak annyira fontos, hogy kívánjam. És ez egy elég széles paletta, attól még, hogy van egy ideálom.
A páromtól ezt egyszer megkérdezték szemtől szemben a haverjai, mikor egyszer a strandon bámulták a csajokat, és véletlenül sem azokat nézte meg, akik hasonlítanának rám.
Párom azt felelte erre, hogy nem a szőke tincsekkel meg a kerek fenékkel fog leélni egy életet, hanem azzal, ami mögötte van.
A megbámult nők esetében meg leginkább nem volt mögötte semmi. :)
biztonság érzet meg ilyen szükségletek miatt
lehet csúnya, de Maslow piramisán segít feljebb jutni neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!