Vannak itt olyan lányok, akik kifejezetten pasizni vannak ezen az oldalon? Akár komoly, akár alkalmi kapcsolat keresés céljából?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék az eddigi tapasztalatokra is, hogy sikerült-e valakivel akár komolyabb, akár alkalmi kapcsolatot kialakítani. Ha féltek a sok priváttól a válaszaitok miatt, küldhetitek privát üzenetben is, közvetlenül nekem. :) Kort is írjatok!
Moderátornak: ebben semmi kivetnivaló nincs, végigolvastam a szabályzatot! Csak mert valami irigy forma úgyis jelenteni fog.
2014. júl. 6. 11:16
1/11 anonim válasza:
Én itt jöttem össze egy bisex csajjal, párszor sexeltünk, csak aztán találtam komoly kapcsolatot és nem folytatódott...
2/11 anonim válasza:
Én már lemondtam erről. Mindig ronda pasikkal futok össze, akiket lehetetlen lekoptatni...
4/11 anonim válasza:
3-as mit nevettél? :D ez az igazság.
5/11 anonim válasza:
Én a válaszok miatt néztem meg ezt a kérdést,de nekem általánosságban a netes ismerkedéssel van ez úgy mint amit a 2. írt.
L/19
6/11 anonim válasza:
Találtam több alkalmit, 1-2 komolyabbat, de mindenki messze van akit kedvelek.
7/11 anonim válasza:
Én is csak távol lakókat találtam eddig.
27/F
8/11 anonim válasza:
Ha vannak szoboszlóról lányok jelezzék.:-)
Egy huszonéves jó vágású srác.
9/11 ktk312 válasza:
Én röhögni jövök erre az oldalra, persze ha van valami, látok egy értelmes lányt akkor arra ráírok, ha 100 kilométeres körzetben van még működhet is a dolog. Van már eg ypár ismerősöm innen fb-on.
10/11 anonim válasza:
Nekem össze jött egy 3honapos távkapcsolat egy olyan emberel aki meg ertete velem mi is az a szerelem! De végül is a távolság hirtelen beavatkozó anyagi és betegségi okok miatt nem lett belőle semmi nagyobb kapcsolat! Anyit értem el h tanultam vmi nagyon fontosat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!