Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki az az egyedülálló, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az az egyedülálló, aki szintén olyan fáradt/időhiányos a napi munkától, mint én, hogy kifejezetten örül, hogy nem kell még egy kapcsolatba is külön energiát fektetni?

Figyelt kérdés
nekem 3 óra szabadidő áll rendelkezésemre naponta, és annyira szeretem a hobbim, hogy még a családomra is alig van időm, nemhogy egy kapcsolatra, amiből mindig csak problémám van, és pár hónap után már elszívja az életenergiám
2016. nov. 19. 20:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

3-as vagyok. Ha Neked ez így jó,. akkor minek tetted fel a kérdésedet?Valami miatt csak foglalkoztat a kérdés?

Az ember életében azért megvannak azok az időintervallumok amik között nagyvonalakban meg kellene élnie bizonyos történéseket. Amit most tehetnél meg egyáltalán nem biztos,hogy 601 évesen is lehetőséged lesz rá. A Te életed, a fontossági sorrendet Neked kell felállítani.

2016. nov. 19. 21:14
 12/22 anonim ***** válasza:
5-ös válaszadó, kíváncsi lennék az okokra, akár privátban is
2016. nov. 19. 21:15
 13/22 A kérdező kommentje:
Engem a trend érdekel. A statisztikák. A tapasztalatok.
2016. nov. 19. 21:15
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Én napi 9 órát dolgozom teljes munkaidős állásban. Emellett még (sokszor munka előtt, ritkán után) egyéb foglalatoskodásom is akad, amiből csinálok még egy kis plusz pénzt. Aztán van egy hobbim is, amire szintén fordítok némi időt, bár nem sokat. Nem tudom, hogy vágyom-e párkapcsolatra, de hogy az intimitásra igen, az tuti biztos. Szeretetre, ölelésre, összebújásra, csókra, szexre... De megértem az érzéseid.

Amúgy az utolsó mondatoddal nem értek egyet. Mármint azzal, hogy egy párkapcsolat elszívja az életenergiád. Rég rossz az a párkapcsolat, ahol ilyen megtörténik. Egy ideális párkapcsolatban pont az ellenkezője igaz, tehát energiát ad, ha csak a szerelmedre gondolsz.

2016. nov. 19. 21:21
 15/22 Költőnő? ***** válasza:
Hogy lenne már rá statisztika. Az emberek egyedüllétének az a legritkább oka, amiről aktuálisan meggyőzik magukat. Ezért hülyeség a kérdés. 1% a releváns infó. Maximum.
2016. nov. 19. 21:32
 16/22 A kérdező kommentje:

Huszonéves koromban részmunkaidőben dolgoztam, és volt egy hosszú és jó párkapcsolatom. Napi 6 óra ment el melóra (utazással) évekig, akkor abban az élethelyzetben az volt a jó.

De most fontosabbá vált a pénz, a munka, és a hobbim mint a párkapcsolat. Ez éltet, meg a kimeríthetetlen kíváncsiságom.

2016. nov. 19. 21:32
 17/22 A kérdező kommentje:

Ja és még egy releváns info: nem jön be senki. De frankón: kb. három havonta talán egy valakit meglátok, akinek a gesztusai, kinézet (genetika) bevonz.

Erről nem tehetek, ez tudat alatt működik.

Szóval ilyen szempontból totál ingerszegény környezetben élek - pedig naponta metrózom, stb.

Mikor kinn voltam nyaralni északon, nem tudtam hova kapkodjam a fejem, kivel beszéljek, ott annyi mindenki bejött. Mit csináljak? Én ezért tuti nem költözök ki, az egész nem ér annyit, hogy amit ott megkeresek, az elmenjen albira. (mástól függeni meg nem akarok)

2016. nov. 19. 21:37
 18/22 anonim ***** válasza:
Off lesz, de akartam kérdezni: a felhasználóneved honnan van? :D
2016. nov. 19. 22:07
 19/22 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok. Sokat dolgozok, és örülök, hogy nincs emellett egy párkapcsolatom, ami még ezen felül is elszívja a maradék energiámat. Mondjuk én egy rossz tapasztalat miatt gondolom így, az utolsó csajom nem hogy segített volna feltöltődni a munkaidőn kívül, hanem csak még jobban lefárasztott..
2016. nov. 19. 23:51
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A szerelmem által (is) minden egyes nap extra energiákat kapok, és adok is :) Ha jó kapcsolatról beszélünk, akkor egyrészt öröm már maga a "befektetés" is, másrészt vissza is bőven kap az ember.
2016. nov. 20. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!