Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az az egyedülálló, aki szintén olyan fáradt/időhiányos a napi munkától, mint én, hogy kifejezetten örül, hogy nem kell még egy kapcsolatba is külön energiát fektetni?
3-as vagyok. Ha Neked ez így jó,. akkor minek tetted fel a kérdésedet?Valami miatt csak foglalkoztat a kérdés?
Az ember életében azért megvannak azok az időintervallumok amik között nagyvonalakban meg kellene élnie bizonyos történéseket. Amit most tehetnél meg egyáltalán nem biztos,hogy 601 évesen is lehetőséged lesz rá. A Te életed, a fontossági sorrendet Neked kell felállítani.
Én napi 9 órát dolgozom teljes munkaidős állásban. Emellett még (sokszor munka előtt, ritkán után) egyéb foglalatoskodásom is akad, amiből csinálok még egy kis plusz pénzt. Aztán van egy hobbim is, amire szintén fordítok némi időt, bár nem sokat. Nem tudom, hogy vágyom-e párkapcsolatra, de hogy az intimitásra igen, az tuti biztos. Szeretetre, ölelésre, összebújásra, csókra, szexre... De megértem az érzéseid.
Amúgy az utolsó mondatoddal nem értek egyet. Mármint azzal, hogy egy párkapcsolat elszívja az életenergiád. Rég rossz az a párkapcsolat, ahol ilyen megtörténik. Egy ideális párkapcsolatban pont az ellenkezője igaz, tehát energiát ad, ha csak a szerelmedre gondolsz.
Huszonéves koromban részmunkaidőben dolgoztam, és volt egy hosszú és jó párkapcsolatom. Napi 6 óra ment el melóra (utazással) évekig, akkor abban az élethelyzetben az volt a jó.
De most fontosabbá vált a pénz, a munka, és a hobbim mint a párkapcsolat. Ez éltet, meg a kimeríthetetlen kíváncsiságom.
Ja és még egy releváns info: nem jön be senki. De frankón: kb. három havonta talán egy valakit meglátok, akinek a gesztusai, kinézet (genetika) bevonz.
Erről nem tehetek, ez tudat alatt működik.
Szóval ilyen szempontból totál ingerszegény környezetben élek - pedig naponta metrózom, stb.
Mikor kinn voltam nyaralni északon, nem tudtam hova kapkodjam a fejem, kivel beszéljek, ott annyi mindenki bejött. Mit csináljak? Én ezért tuti nem költözök ki, az egész nem ér annyit, hogy amit ott megkeresek, az elmenjen albira. (mástól függeni meg nem akarok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!