Ti egyedülálló nőként költöznétek kertes családi házba?
Nem.
Én 2 és fél szobás panel lakásban nőttem fel, ami ennél nagyobb az nekem már inkább ijesztő, pláne egyedül.
Félek a sötétben és idegesítene hogy nem látom be az egész teret könnyen.
Amikor páromék kertes házára kellett "vigyáznom", akkor is becsuktam minden szobaajtót, hogy ne idegesítsen, hogy ott már sötét van.
Idegesített hogy elkezdtek ugatni a kutyák teljesen véletlenszerűen stb.
Fenntartani se tudnék egyedül egy nagy házat.
De ez csak én vagyok. Te ettől még költözhetsz.
Nem minden csaladi haz bazinagy. Foleg ujabban keszulnek praktikus kisebbek. Gyorsabb a takaritas is.
Funyiras...multkor egy 75-80 koruli otthonkas nenit lattam lengovel, nem lehet veszes.
en ferfi vagyok de szerintem egyedulallonak.hulyeseg a csaladi haz.
amennyiben szep korulmenyeket akarunk, funyiras hetente, locsolas meg locsolorendszerrel se konnyu mert karban kell tartani, gyepet tragyazni szelloztetni, neha igyis cserelni, ereszalja festeni, kapu festek.lejon festeni, motoros kapu megall javitani, 10 eves kazan elkoszon mar xsak kondenzaciost lehet betenni elugrik 600e ft 2 nap alatt. szoval minden napra van mit csinalni javitani, es nagyon draga. a tarsashazban van egy filleres kozos koltseg es megoldodik minden magatol.
Múltkor egyedül voltam pont mikor az a szeles éjszaka volt, zörgött az eresz, recsegett a parketta, azt hittem besz.rok..
Vagy kellene esetleg egy vadorzó kutyi?
Igen...csak motoros kapu letezik...
Ez a fuves hulyeseg meg...apam nem foglalkozik vele ennyitbcsak lenyirja nyaron kethetente es tok szep...nem ontozi. Esik eso, nem sivatagban elunk persze, aki maniasabb nala is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!