Ti egyedülálló nőként költöznétek kertes családi házba?
A családi ház egy álom, szeretem.
Ennek ellenére egyedül nem élnék benne. Még jobban egyedül érezném magam, nem tudnék mit kezdeni a házikóval, a kerttel, ha nem lenne kivel megosztanom. Egy kisebb panel jó lenne, muszájból.
emlekszem 10 eve randiztam egy lannyal, mondom kertes hazban lakom a kek busz jar tenyleg par percre volt tole, o meg lakotelepi volt.
- uristen ott laksz ? ott nem jar a 6os villamos.
es ehhez tarsult a megdobbent arc :)
egy családi háznak szerintem akkor van értelme, ha nem csak akkora, mint mondjuk egy kétszobás panel, és van kertje is, ezért egyedül nem laknék házban. ha akkora ház lenne, ami nem is nagy, tehát nyugodtan lakhatnék lakásban is, akkor inkább a lakást választanám. egy nagy házban nem lenne kedvem mindent rendezgetni, rendben tartani, na meg lehet félnék is egyedül. a megszerelős érv szerintem felesleges, mert ha valaki panelben lakik sem kezdi el a vízvezetéket vagy villanyt szerelni, ha egyszer nem ért hozzá.
viszont ha legalább egy férjem lenne, akkor már költöznék házba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!