Miskolc miért ilyen borzalmas hely?
#69: "Nem, szerintem sem ezért fognak eljönni BP-re, hanem mert élhetetlen. "
Most ezzel nagyon megijesztettél. Egy nap majd arra ébredek, hogy kiürült Miskolc. Egyébként, már most is BP-i cégnél dolgozom távmunkában, és sokan vagyunk így ezzel. Nem kell feltétlenül odaköltöznünk.
#71: "elvitték őket az UFO-k"
Azt írtam, hogy NEM az UFO-k vitték el őket. Problem with szövegértelmezés? Olvass sokat!
#73 ,,Azt írtam, hogy NEM az UFO-k vitték el őket."
Szerintem te hazudsz, és biztos vagyok benne hogy te is földönkívüli vagy, valószínűleg egy reptoid. Azért hazudod ezt, hogy eltereld a figyelmed arról hogy a te fajod rabolta el azt az 50 ezer miskolcit akiről szó van, és a Niburun tartjátok őket fogva! Ne is próbáld ezt tagadni, a plejádok is megerősítették nekem ezt az információt! De már úton van a felmentő sereg, ugyanis Szenthelyi Árpád tábornok vezetésével a Galaktikus Föderáció három PATAKY osztályú csillaghajója elindult megmenteni a Niburun raboskodó 50 ezer miskolcit, hogy visszavigye őket a borsodi megyeszékhelyre. És az ellenállás lézerágyúival szemben a ti lézer csúszliaitok nem érnek semmit, szóval kimentjük azt a sok miskolcit a gyíkemberek karmaiból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!