Miskolc miért ilyen borzalmas hely?
Értem
Szóval fideszes lettem mert bírálom hogy a baloldal alatt anno, össze rakták a cigokat normális emberekkel. Szuper.
Azt is megtudhattuk hogy a Fidesz miatt lett ennek rossz híre.. Már 20 éve rossz híre van, de tőlem egészségedre.
Ja, és az utóbbi 3 évben, Miskolcon is emelkedtek az lakás árak. Ki gondolta volna, hogy miközben 10 év alatt Budapesten 2.5 x eztek a lakás árak, abból Miskolcnak is jutott valami.
És tökre fejlődik Borsod.. Örülök.
Gondolom akkor oda mennek inkább, és nem el jönnek onnan.. Költői kérdés volt.
Sracok, ne már.
Van egy Miskolci szülésznő a feleségem ágán.
Azt mondta kb 80-20 az arány, nem nekünk...
Térjünk vissza erre a kérdésre pár év múlva.
Meglátjuk merre mennek a dolgok.
Hogy átlagban többet érnek e lakások, hogy javul e közbiztonság, gyarapszik a magyar népesség, és helyben marad e.
Ezek jelzik ha igazatok van, és minden más csak rémhír..
Szép estét .
"Azt mondta kb 80-20 az arány, nem nekünk..."
Ha ezt arra mondta, hogy 80% cigány születik Miskolcon és 20% nem cigány, akkor vagy hazudott, vagy nem veszi figyelembe, hogy a megyei kórház az egész megyét látja el, odajár szülni a legkisebb zsákfalu is. De még akkor is kétséges az arány.
Ja, és anyám 50 nm-es lakását 3 éve 12 millióért adtuk el (holott azelőtt 2 évvel 9 millióra értékelték a hagyatékin), apósom tavalyi halála után a hagyatékin a szintén 50 nm-es lakást már 19 milióra értékelték fel.
Szóval, befejezhetnétek már Miskolc gyalázását az ilyen fórumokon, mit élveztek ezen? Ne gyertek Miskolcra, ha nem tetszik, de tiszteljetek meg azzal, hogy békén hagytok minket az agitációitokkal, azt bizonygatva, hogy milyen rossz helyen élünk, tőlünk jobban tudva.
103# Felesleges sose fogják megérteni, az lett beléjük nevelve , hogy utálni kell mindent ami a Dunától és Pest határától keletre fekszik.
Érdekes egy ideig éltem Zala megyében, egy putri az egész, aztán mikor haza költöztem Barcikára mintha felcseréltük volna a két helyet és Barcika mintha nyugat Mo. lenne Zala meg már kb Nógrád féle hely.
Az a baj, hogy ezek azt hiszik, hogy az Avason Józsi bácsi csirkével a kezébe nézi a dobozos tv-n az M1-et már ha egyáltalán van áram.
A valóság meg teljesen más.
104: 2 éve mentem férjhez egy szombathelyi tündéri pasihoz.
Mivel nekem Nyíregyházán van a lakásom, ésszerű volt, hogy itt lakjunk. Minden áron azt akarta, hogy adjuk el, és költözzünk Dunántúlra, mert Nyíregyháza vadkelet. Megbeszéltük, hogy egy évet próbáljon ki itt, s ha nem megy, akkor költözünk.
Ennek két éve.
Azóta fel sem vetődött a költözés gondolata. Maradunk.
104-105: A munkámból adódóan elég sokszor megfordulok Szombathelyen is, és Nyíregyházán is (többek között).
Hát Nyíregyháza után én sem mennék vissza Szombathelyre! Lassan nem azonos kategória!
És inkább Szeged mint Pécs, és inkább Kecskemét mint Székesfehérvár.
Ki nem állhatom ezeket a pökhendi dunántúli patkányokat!
Székesfehérvár? Hagyjad már magad!
Tavaly a top 5-ben benne volt mind a két város és Miskolc beelőzte Székesfehérvárt! Többen jöttek ide, mint oda.
Akkor Fehérvár annyira jó hely lenne?
Pedig elvileg Székesfehérvár most az ország egyik legfejlettebb városa, Miskolc meg az elmúlt években gyengült sajnos, de még ígyis letudta győzni!
Ez Székesfehérvárra nézve szégyen.
Egyébként Pécs, Szekszárd és Kaposvár ezerszer rosszabb helyek, mint Miskolc.
Aztán ha már ennyire Istenítik sokan nyugatot Tatabánya egy jó hely? Az ország legundorítóbb vasútállomása ott található. Undorító!
Kicsit jó lenne leszállnátok a magas lóról!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!