Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Miskolc miért ilyen borzalmas...

Miskolc miért ilyen borzalmas hely?

Figyelt kérdés
Ma voltam Miskolcon ismerősnél. Székesfehérváron lakom, hát Miskolc egy borzalmas hely. Búza téren konkrétan olyan vitás emberek vannak, hogy csak néztem. A belváros meg Diósgyőr egész nyugis helyek, de villamos konkrétan survival. Borzalmas ott lakni szerintem, hiába szép város, szerintem ott biztos érne atrocitás. Az emberek egy része számomra eleve fura, ilyen bunkó (nem sertés!) Meg ilyen fiatal lányok vagy fiúk de ilyen agresszívek.

2023. jún. 1. 19:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/108 anonim ***** válasza:
100%
#90 Azt írta, "nem sertés". Bunkók vagyunk, de disznók azért nem :D
2023. júl. 13. 09:02
 92/108 anonim ***** válasza:
53%
Voltam nem voltam miskolcon norzalmas volt nemvolt borzalmas.
2023. aug. 25. 12:48
 93/108 anonim ***** válasza:
25%
Amugy sokan mondjak hogy pusztulatos egy hely. Rengeteg a C type, ebbol kovetkezoen sok rablas, kosz dzsuva kotekedes stb. Sokat hala az egnek nem voltam ott, de nem is vagyom ra oszinten mondom. De nyilvan helytol fugg, 100% hogy van ott is gazdag negyed, ott ilyen nincs, ha arra jarsz teljesen mas kepet kapsz. (Btw miskolcnak meg memoldal szeruje is van facebookon ahol ezeket a dolgokat figurazzak ki)
2023. aug. 25. 12:51
 94/108 anonim ***** válasza:
78%

#93: Hamis, előítéletes képed van a városról.

"Rengeteg a C type, ebbol kovetkezoen sok rablas, kosz dzsuva kotekedes"

Erről van valami hiteles forrásod is, vagy csak a kérdést kiírótól hallottad?

2023. aug. 25. 13:38
 95/108 anonim ***** válasza:
89%

#93: "pusztulatos egy hely" Érdekes, ez mintha az általad C type-nak nevezett réteg stílusa lenne.

"Sokat hala az egnek nem voltam ott, de nem is vagyom ra oszinten mondom. "

Miskociként én meg őszintén mondom, hogy neked és nekünk is jobb így.

2023. aug. 25. 13:56
 96/108 anonim ***** válasza:
34%

Magyarország a borzalmas hely.

Miskolc csak egy kis része.

2023. aug. 25. 22:37
 97/108 anonim ***** válasza:
67%
96# De azért az emberek 90%a jól el van csak a magadfajta hungarofóbok gondolják így, de nem baj te már úgy is elmentél, legalább egy hülyével kevesebb...
2023. aug. 25. 22:50
 98/108 anonim ***** válasza:
25%

Nem vagyok Miskolci, nem szeretnek az ottani emberek helyett nyilatkozni, de valamiért ez a kép alakult ki arról a városról.

Ahol sok cigány van, és Miskolcon van bőven, hála az anno csodás balos betelepitésnek, lásd az Avas, ott mindig több a feszkó balhé,rosszabb lesz a közbiztonság, és le mennek az ingatlan árak.

2023. aug. 26. 10:27
 99/108 anonim ***** válasza:
73%
20 évvel ezelőtti az az Avasos sztori, akkor is csak pár házat érintett, csak a te drágalátos Fideszed felfújta országos botránnyá.
2023. aug. 26. 11:19
 100/108 anonim ***** válasza:
89%

#98: "valamiért ez a kép alakult ki arról a városról."

Főleg az ilyen és hasonló kérdésfeltevések miatt, mint ez is itt.

"Ahol sok cigány van, és Miskolcon van bőven"

Szerintem arányaiban nem több, mint más kelet-magyarországi nagyvárosban vagy Budapesten, népsűrűség szintjén meg falun sokkal nagyobb a számuk.

"ott mindig több a feszkó balhé,rosszabb lesz a közbiztonság,"

Az Avason lakom, én miért nem tapasztalom mindezt?

" le mennek az ingatlan árak."

Pont felfelé mentek az ingatlanárak. Egy bérházi lakás milliókkal drágább ma, mint 3 éve.

2023. aug. 26. 12:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!