Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miskolc fideszes város?

Miskolc fideszes város?

Figyelt kérdés

2023. jan. 10. 15:36
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem, mivel ellenzéki polgármestere van. De viszont a választás nem sokon múlott, szóval itt is találni bőven habzószájú fideszest. Régebben (2000-es évek) elég stabil baloldali város volt, mára ez már változott.
2023. jan. 10. 15:58
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk a kettes körzetben szoros volt az eredmény, szóval elég éles a határvonal. Egy nagyon kedves szomszédom speciel a Munkáspártra szavazott, azon azért jót röhögtem. :D
2023. jan. 10. 16:16
 3/8 nemaRendőrség ***** válasza:
30%
Sajnos nem, nyögjük is a baloldali vezetést
2023. jan. 10. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon sok itt a filléreskedő kicsinyes kommunista úgyhogy nem. Ezelőtt is csak azért volt fideszes a polgármester mert az akkori helyi baloldal még a balosoknak is gáz volt.
2023. jan. 11. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
4 Filléreskedő baloldaliak? Nem ők azok a csúnyák, akik a többkulcsos adót is szorgalmazzák? Akkor hogy lehetnének filléreskedők?
2023. jan. 11. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Figyelj aki mondjuk az albérletnél 5 forintokon hepciáskodik, az ő hibájából szükséges 2500 Ft-os kulcscserét is veled akarja kifizettetni, meg a lábtörlődet is kiporolná ha lát alatta egy egyforintost az itt mind balos szavazó saját tapasztalat alapján. Ilyen anyagias kicsinyes emberekkel sehol máshol nem találkoztam még mint itt.
2023. jan. 11. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
6-os ennek nincs köze a politikához. Szegény város, a rendszerváltás vesztese. Tönkretette.
2023. jan. 16. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérdezted hogy véletlenül nem a fideszesek-e ilyenek. Én reflektáltam hogy aki ilyen az itt legnagyobb eséllyel balos. Ez csak egy párhuzam és egy tény. Nem a politikát tettem a viselkedés okává. Ha én adócsaló vagyok és emellett elegansan öltözködöm, és a legtöbb adócsaló is, akkor az nem azt jelenti hogy a jól öltözöttségből fakad az adócsalás, csak egy megalapozott általános megfigyelés. Érted...
2023. jan. 16. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!