Miskolc fideszes város?
Figyelt kérdés
2023. jan. 10. 15:36
1/8 anonim válasza:
Nem, mivel ellenzéki polgármestere van. De viszont a választás nem sokon múlott, szóval itt is találni bőven habzószájú fideszest. Régebben (2000-es évek) elég stabil baloldali város volt, mára ez már változott.
2/8 anonim válasza:
Nálunk a kettes körzetben szoros volt az eredmény, szóval elég éles a határvonal. Egy nagyon kedves szomszédom speciel a Munkáspártra szavazott, azon azért jót röhögtem. :D
3/8 nemaRendőrség válasza:
Sajnos nem, nyögjük is a baloldali vezetést
4/8 anonim válasza:
Nagyon sok itt a filléreskedő kicsinyes kommunista úgyhogy nem. Ezelőtt is csak azért volt fideszes a polgármester mert az akkori helyi baloldal még a balosoknak is gáz volt.
5/8 anonim válasza:
4 Filléreskedő baloldaliak? Nem ők azok a csúnyák, akik a többkulcsos adót is szorgalmazzák? Akkor hogy lehetnének filléreskedők?
6/8 anonim válasza:
Figyelj aki mondjuk az albérletnél 5 forintokon hepciáskodik, az ő hibájából szükséges 2500 Ft-os kulcscserét is veled akarja kifizettetni, meg a lábtörlődet is kiporolná ha lát alatta egy egyforintost az itt mind balos szavazó saját tapasztalat alapján. Ilyen anyagias kicsinyes emberekkel sehol máshol nem találkoztam még mint itt.
7/8 anonim válasza:
6-os ennek nincs köze a politikához. Szegény város, a rendszerváltás vesztese. Tönkretette.
8/8 anonim válasza:
Kérdezted hogy véletlenül nem a fideszesek-e ilyenek. Én reflektáltam hogy aki ilyen az itt legnagyobb eséllyel balos. Ez csak egy párhuzam és egy tény. Nem a politikát tettem a viselkedés okává. Ha én adócsaló vagyok és emellett elegansan öltözködöm, és a legtöbb adócsaló is, akkor az nem azt jelenti hogy a jól öltözöttségből fakad az adócsalás, csak egy megalapozott általános megfigyelés. Érted...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!