Miskolc miért ilyen borzalmas hely?
Figyelt kérdés
Ma voltam Miskolcon ismerősnél. Székesfehérváron lakom, hát Miskolc egy borzalmas hely. Búza téren konkrétan olyan vitás emberek vannak, hogy csak néztem. A belváros meg Diósgyőr egész nyugis helyek, de villamos konkrétan survival. Borzalmas ott lakni szerintem, hiába szép város, szerintem ott biztos érne atrocitás. Az emberek egy része számomra eleve fura, ilyen bunkó (nem sertés!) Meg ilyen fiatal lányok vagy fiúk de ilyen agresszívek.2023. jún. 1. 19:33
11/108 anonim válasza:
Mikor azt írod "vitás emberek" akkor a cigányokra gondolsz?
12/108 NTBS válasza:
Rendszeresen àtutazok az egész városon. Semmi probléma nem volt.
13/108 anonim válasza:
13) persze,mert még nem álltál meg ott..
14/108 anonim válasza:
Én lezárom az autót belül, ha átmegyek Miskolcon. Főleg az avasi részen. Ott azért hallottam már pár durva sztorit. Kiszednek a kocsiból, meg ellopják a telefonodat... Tiszta 90-es évek. Az a város egy 20-30 évvel van lemaradva Nyugat-Magyaroroszágtól...
15/108 anonim válasza:
2 év alatt kereken nulla atrocitás ért Miskolcon, pedig éjszaka is járkálok, plusz minden nap végigutazom a 20-as busz vonalàt 2x.
Egyetemista vagyok, nem valami hazafias érzelmű lokálpatrióta, mielőtt ott kezdtem tanulni nem is jártam Miskolcon.
Amúgy sem értem az ilyen kérdéseket, van belőle heti rendszerességgel, de mi a franc értelme?
16/108 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy az Avas melyik részén él az ember. Vannak ott társasházak is, amikben valaha piaci áron, az OTP által építtetett és értékesített lakások vannak. Én is ilyenben lakom. Nem jellemző rájuk az omló vakolat és a csótány, amit írtál.
17/108 anonim válasza:
A Búza-térből ne ítéld meg, azok a "vitás emberek" nagyrészt vidékiek, ugyanis ott van a távolságibusz-pályaudvar. Miskolcon éltem egész életemben, nem vagyok egy lokálpatrióta, de, hogy borzalmas hely lenne, az túlzás. Lehet, hogy bunkók a miskolciak, de ahogy fogalmazol, te se az elitthez tartozol Székesfehérvárott.
18/108 elistvan válasza:
Újabb negatív reklám Miskolcnak. a 18-as mondja jól a Búza tér csomópont a távolsági buszokra átszállóknak. Azoknak a nagy része nem is miskolci.
19/108 anonim válasza:
Miskolcon még a galambok sem mernek leszállni,nemhogy az utasok.
20/108 anonim válasza:
Csak a lakosság 40%-a ami folyamat emelkedik, mert akinek van pénze vagy valamire való szakmája az meglép BP-re
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!