Miskolc miért ilyen borzalmas hely?
#26:
Moldova György Érik a vihar című kétkötetes riportkönyve elég jól bemutatja Miskolc rendszerváltás utáni "lezüllesztésének" folyamatát, nem csoda, hogy az akkori polgármesteri hivatal - aki a könyvet megrendelte, szerződést bontott vele.
#25: Miskolcot, a miskolciakat évtizedekkel ezelőtt is sikk volt lenézni, én szegediektől hallottam többízben becsmérlő véleményeket.
32 - itt van aki folyton a dunántúli városokat futtatja...
Hát, azért arányaiban Székesfehérváron is rengeteg a c. típusú ember, Szombathely meg maga a lepusztultság, fél éve még 40 éves Ikarusokkal tolták a rendkívül szar helyi közlekedést!
Szombathelyen az átlagbér nettóban 313 000Ft
Miskolcon 272 000 Ft
Szombathely oladi városrész egész olcsó, míg Miskolcon ami olcsó az-az Avas, és szerintem épeszű emberke oda nem megy.
Miskolc környéki falukat sem lehet összehasonlítani Szombathely környékével. Utóbbi rendezett, tiszta, előbbi gettó.
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy Szombathely vonatközlekedése is milliószor modernebb.
Ezek mind Miskolcon születtek és híresek/ismertek lettek. Nem mind jó ember, pl. Repülős Gizi, a tolvaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!