Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Őrült vagyok, mert használt...

Őrült vagyok, mert használt háztartási gépeket vettem?

Figyelt kérdés
Berendeztem a házat, háztartási gépek tekintetében használtakat vettem, a hűtő, fagyasztó pl 25-30 évesek, teljesen jól szolgálnak, garisak is, a mosógép is egy ősrégi 1997-es Hajdu, nem mosok sokat. Nem szeretem a pazarlást, ha így is meg lehetett oldani, nem szívesen vettem volna újat mindenből, nem igazán tudok azonosulni ezzel fogyasztói társadalmi kreténséggel. Sokak szerint ez őrültség.
2021. jún. 5. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
93%
Mobiltelefon se kell igazabol. Telefonalni vezetekesen is lehet, sot a fülkébol is, maris nincs hulladék
2021. jún. 7. 02:15
 42/72 anonim ***** válasza:
27%
Ezt senki nem is vitatta, hogy a telefonáláson kívül mást is tud. Akinek viszont nincs szüksége arra a másra, az köszöni, jól elvan a nyomógombossal is. A telefonnak pedig elsősorban a telefonálás és üzenetküldés a funkciója, nem az, hogy médiacenterként használjuk. Azt IS tudja, de nem erre készült. Azért TELEFONnak hívják, mert az az alapfunkciója. Számítógépen is lehet telefonálni, sőt, laptopon is,oszt mégse hívják telefonnak. Vajon miért. A világon semmit nem cáfoltál meg.
2021. jún. 7. 02:55
 43/72 anonim ***** válasza:
93%

"Minőségileg a Trabant, és a régi CRT monitor sokszorosan múlja felül a mai ipari selejteket."

Továbbra is azt mondom amit eddig, ha valaki a valós tényeket is MEGHAMISÍTJA azzal miről vitázzak?

Ha valaki azt állítja, hogy egy TRABANT...MINŐSÉGILEG jobb mint akármelyik mai jármű, az egyszerűen hazudik. Mondom még egyszer TRABANT ami még fénykorában sem képviselt az égvilágon semmilyen minőséget sem megbízhatóságot.

"Hogy a felhozott érveket nem tudod értelmezni"

Tekintve, hogy semmi érvet az ég világon nem hoztál fel, csak annyit hogy JOBB MINT BÁRMI, illetve mellébeszélsz így nehéz értelmezni azt, ami nincs.

"A sok hülye bringás biztos poénból dob ki több százezer forintot márkás binyiglikre"

Na erről beszélek, mellébeszélsz, ferdítesz, hazudsz, támadsz zéró érveléssel.

Hiszen két, össze nem hasonlítható dolgot hasonlítasz össze aminek semmi köze ahhoz amiről eddig beszéltél. Most "százezres" biciklivel érvelsz eddig meg Csepel tacskó volt az isten. Megint almát hasonlítasz a körtéhez, csak azért, hogy saját magadnak adj igazat. Vicc vagy.

"itt meg vekengesz nagyokat és tagadod a valóságot, az megint hidegen hagyja a tényeket."

Mondom én, hazudsz, ferdítesz, és mellette még a TÉNYEKET is lehazudod az égről.

Hiszen állítottam valaha, hogy nem látni Trabantokat? NEM. Te mégis így állítod, magyarul hazudsz és ferdítesz.

És tényekről beszélsz, miközben a tények azok, hogy az utakon közlekedő autók 99,9%-a nem Trabant vagy Lada és a tények azok, hogy az utakon közlekedő Trabantok vagy Ladák 99%-a is vagy hobbi autó, vagy valami leszakadt kisebbségihez tartozik akire rásózták pár 10 ezerért, csak hogy szabaduljanak tőle.

Na ezek a tények.

2021. jún. 7. 09:20
 44/72 anonim ***** válasza:
67%

"Egy ténytagadó hülyegyerek meg ne véglényezzen le saját magán kívül senkit."

Minden szavad hazugság, ténytagadás, ferdítés, félremagyarázás, attól, hogy a másikat szólod le, ez nem változik véglény kis barátom.

2021. jún. 7. 09:23
 45/72 anonim ***** válasza:
91%

"A telefonnak pedig elsősorban a telefonálás és üzenetküldés a funkciója, nem az, hogy médiacenterként használjuk. Azt IS tudja, de nem erre készült. Azért TELEFONnak hívják, mert az az alapfunkciója. "

Akkor magyarázd el, hogy az üzenetküldés miért elsődleges funkció. Telefonnak hívják, nem szikratávírónak, nem igaz? Miért kéne hogy lehessen vele üzenetet küldeni? Régen csak telefonálni lehetett a kezdetleges (akkori szemmel nézve csúcs) mobilokkal, üzenetet küldeni sem. Az üzenetküldés is később, plusz funkcióként jelent meg, ugyanúgy mint a kamera, internet, gps és ezer más dolog. Akkor az miért is alap funkció a telefonálás mellett, ha a többi "kiegészítő" funkció meg nem? Hogy is van ez?

2021. jún. 7. 13:18
 46/72 mindentudó99 ***** válasza:
100%
A lényeg hogy 2 max 3 év alatt megeszik áramban azt az összeget amit most spóroltál. Aztán csak termelik a minuszt az új gépekhez képest. Őrült nem vagy csak marhaságot csináltál. Laptoppal telefonnal kár példálózni. Nem mennek éjjel nappal és eleve alacsony fogyasztásúak.
2021. jún. 7. 15:49
 47/72 anonim ***** válasza:
51%

De az áramzabálást ne csak abban nézzétek, hogy pénz...

az a kérdés, hogy maga a hulladék a gond vagy hogy elfogyaszt egy csomó nem megújulás enerigát

2021. jún. 7. 16:03
 48/72 anonim ***** válasza:
0%

Mit hamisítok meg, te szerencsétlen? Végig az igazat mondtam, amit tapasztaltam. Ne akard már megmagyarázni, hogy az mind hazugság, teee onnét fotelbű' aztat jobban tudod...

Ügyesen kiforgatod amit írok, gratulálok, ezt még egy kormányszóvívő is megirigyelné. Minőségileg ANNYIBAN jobb, hogy sokkal tartósabb, mert mái napig közlekednek az utakon, miközben hány vele egykorú Suzukit, vagy Fordot tudnál mutatni? Ja, hogy egyet se? Ki is hazudik?

Az a legfájóbb számodra, hogy a valóság nem szűnik meg létezni csak azért, mert te csípőből hazugságnak minősítesz mindent, ami kibökné a rózsaszín álomvilágod buborékját.

Épp elég érvet hoztam fel, hogy téged egyik se győz meg, sajnállak. Ez kérlekszépen, nem mellébeszéd, ez TKO - bevitt ütésed nélkül.

Levezettem a kerékpárnál is, mennyire "frankó" a TESZKÓ gazdaságos "montenbájk". Érdemben ezt se tudod megcáfolni, ahogy mást se, rávágod hogy hazugság meg ferdítés. Ez ám a vitakultúra! Ami nem egyezik a világnézeteddel, azt lesöpröd az asztalról.

Ez meg szimpla csúsztatás, hogy "hádde a Trabant meg a Lada szar, me' a kocsik 99 százaléka az utakon nem ilyen". Arról már ugye mélyen kussolsz, hogy sok éve nem gyártják egyiket se, és ha gyártanák, akkor vélhetően több lenne az utakon belőlük...ezt szépen elhallgatod, még a végén gyengítené a súlytalan kis álláspontodat. Ennyit a "tényeidről", ócska kis ténytagadó, maszatoló butaproli vagy. És maradsz is.

Nem baj, hajtogasd csak tovább a bugyuta hazugságaidat, tagadd csak tovább a tényeket ha ennyire savanyú a szőlő, hadakozzál csak a valósággal, butaproli - csak vesztes lehetsz. A tarisznyarák esete a nyerges vontatóval, tudod...nem kell megérteniük egymást, de a nyergesvontató az erősebb.

A telefonos-szikratávírós párhuzam meg nagyon erőltetett. A telefonon beszélnek elsősorban, nem írnak meg morzéznak, ezért nem teletávíró a neve, csak mondom.

2021. jún. 7. 16:04
 49/72 anonim ***** válasza:
91%

Hogy jon ide a trabant?

Lovaskocsi a legkornyezetkimelobb

2021. jún. 7. 16:13
 50/72 anonim ***** válasza:
51%

Itt nem környezetvédelemről van elsősorban szó, hanem tartósságról.

A Trabant jóval tartósabb egy mai népautónál, akármit is vekeng az a ténytagadó hülyegyerek. Ja, hogy nincs benne klíma, CD-lejátszó meg effélék? És akkor mi van.

Környezetvédelemről meg annyit, hogyha 1 tartós fogyasztási cikk helyett legyártanak 5 hamar elromló fogyasztási cikket amik olcsóbbak, az sokkal jobban fogja terhelni a környezetet.

2021. jún. 7. 16:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!