Anyukák (főleg 2-3 vagy több gyerekesek), milyen háztartási gépeket használtok, és melyekre vágytok még?
Mosógép, hajszárító, mosogatógép, kávéfőző, mikró, hűtőszekrény, vasaló, fagyigép, turmixgép:)
Amit ritkán veszek elő: vasaló.
Amit sokan használok: mosogatógép, mosógép.
Amit szeretnék: szárítógép, de csak rossz időben. Én szeretek az udvaron teregetni.
3 gyerek van. ( 6, 12 és 15 évesek)
Porszívó, vasaló, kávéfőző, teafőző, mosógép, mikró, kenyérpirító-ezek a gyerekek előtt is napi használatban voltak.
Azóta ami még rendszeresen van használva az a turmix, gofrisütő, melegszendvicssütő.
Nem igazán hiányzik semmi.
2 gyerekem van. Tűzhely, mosógép, vasaló, szárítógép (ilyenkor nem használom, a kertben teregetek), mikró, kávéfőző, turmix, botmixer, pirító, szendvicssütő, gofrisütő (ritkán), porszívó, ezeket mind használom. Nagyon vágyom egy mosogatógépre, őszre talán lesz. Nem háztartási gép, de nagyon bevált a klíma, anélkül megpurcannánk. :)
Biztos van még, de most ennyi jutott eszembe. Én örülök, hogy gépesített a háztartás, szépen néznénk ki ezek nélkül. Bár nyilván vannak nélkülözhető dolgok köztük, de a többség kell.
Elektromos sütő (időzíthető), mosógép (időzíthető), szárítógép, mikró, elektromos kávéfőző, kenyérsütőgép (időzíthető), kenyérpirító és az alap dolgok - porszívó, sima gáz főzőlap, bojler (időzített) stb.
Ami nekem hiányzott, de mára pótoltam, az a mosogatógép. Imádom, hogy nem kell ott állnom esténként a pultnál vakarni az edényeket, bár anyukám nem érti minek kellett pl.
Egy vízforralót még vennék, mert vagy mikróban melegítem a kis mennyiségű vizet, vagy gázon a többet, de nem mindig tudok ott lenni amikor már forr és egy ideig zubog feleslegesen.
Ezeken túl rengeteg elektromos kütyünk van, a párom távvezérlőt kötne a bojlerre is, ha nem lett volna eddig mindig fontosabb dolga, mint azt megprogramozni. (elkezdte)
6. vagyok, van fagyasztószekrény is, nagyon ki van használva. Hajszárító persze, hajsütő, egyenesítő, stb.
Kenyérsütőm van a szekrényben, nem használom, olajsütőt sem.
De a robotporszívó nagyon bejön, sajnos nincs. :)
2 gyerek van (2,5 éves, 10 hónapos)
Mosó-szárítógép, hajszárító, mikró, melegszendvicssütő, fagyasztóláda, hűtőszekrény,botmixer, turmix, porszívó, vasaló.
Szívesen használom a mosó-szárítót, így nem kell teregetni télen / rossz időben a lakásban, így nyáron az udvarra teregetek inkább. Botmixer még kell a pici ételéhez. Mikró is mindennapos. A hűtő meg alap.
Vasalót szökőévente veszem csak elő.
Nekem ennyi elég, bár egy mosogatógép jó lenne. :)
Használat gyakorisága szerinti sorrendben: Porszívó, mikró, mosógép, mosogatógép, szendvicssütő, klíma, turmixgép, kenyérsütőgép, hajszárító, vasaló.
Egy szárítógépnek én is örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!