Anyukák (főleg 2-3 vagy több gyerekesek), milyen háztartási gépeket használtok, és melyekre vágytok még?
Mindenünk van nagyjából,azt irom ami nincs:
szárítógép-helyhiány miatt
botmixer-szeretnék,főleg hogy kisteso is lesz,meg imádom a krémleveseket,és turmixgépben macerás megcsinálni
kenyérsütő-egyszerübb mint sima sütőben sütni,bár kevésbé finom,ha hozzámvágnának egyet,nem utasitanám vissza:))
aprítógép-hasznos lenne,de ha olyan dolgot készítek,fel tudom apritani késsel is.
nagyjából ennyi,igy egyszerübb volt leirni
(az alap háztartási gépeim megvannak,ami számomra luxus kategória volt eddig e megkaptam az egy ipl szőrtelenítő gép)
1 gyerekünk van, de a háztartási gépeink jelentős része a gyerkőc születése előtt is megvolt.
-mosógép
-szárítógép
-mosogatógép
-kerámia főzőlap
-villany sütő (egyszerre 2 féle ételt, 2 különböző hőfokon lehet benne sütni)
-porszívó
-mikró
-kenyérpirító
-vízforraló
-gofrisütő
-kenyérsütő
-botmixer
-robotgép
-morzsaporszívó
-elektromos habverő
-szeletelőgép
-olajsütő (hagyományos)
-olajsütő (1 kanál olajjal süt)
-francia pirítós sütő
-melegszendvicssütő (amiben a háromszög alakú szendvicset lehet sütni)
-ételpároló
-hűtőszekrény és fagyasztó egyben
-rádió/magnó
-2 TV, az egyik 3D-s
-2 laptop
-1 tablet
-klíma
-páraelszívó
-hajszárító
-hajsütő
-hajvasaló
-elektromos fogkefe (csak a férjemnek)
-elektromos borotva (szintén a férjemé)
-epiláló
-légtisztító
Amit a gyerek miatt vettünk:
-elektromos sterilizáló
-cumisüveg melegítő (kaptuk)
-inhalátor (én is használom, sőt inkább én)
Másra nem vágyom, ha így lenne megvenném.
Az alapdolgokon (hűtő, mosógép, tűzhely, porszívó) van klíma, mosogatógép, automata kávéfőző, elszívó, fagyasztó, kenyérpirító, turmixgép darálóval, robotgép botmixerrel, morzsaporszívó, citrusprés, szendvicssütő, hajszárító, hajvasaló, hajsütővas, borotva, epilátor, gyantázógép, ventilátor, vérnyomásmérő, pumpa stb.
Csak az elektromos dolgokat írtam :)
Amire nagyon-nagyon vágyom, az egy szárítógép és egy robotporszívó!
A mikrót, a mérleget és a fagyigépet kihagytam, ezek is vannak :)
Ja és még egy kenyérsütőre és egy párolóra vágyom!
egy kisfiam van, de ha nem gond, én is válaszolok.
Egyedülálló vagyok, az egész háztartásit így megnyertem :)
Nálunk a leginkább megbecsült és kihasznált eszközök a klímák ilyen melegben, illetve mivel inverteres készülékekről van szó, ezért ha kora tavasszal, késő ősszel bejön egy-egy hidegebb hullám, akkor gazdaságosabban lehet még fűteni is velük akár, mint beindítani a teljes fűtést, padlófűtést (mondjuk 0, mínusz 5 fokig maximum).
Nálam van robotporszívó és NAGYON hasznosnak találom.
Úgy programoztam, hogy délelőtt tegye a dolgát, amikor nem vagyunk otthon (munka, ovi)- sokkal kevesebb a szálló por, portörlésnél is észrevehetően kvesebb mennyiség és mindig szép rend van a látható területen, ahová befér- bár nálunk a beépített szekrények alá is beengedem.
Napi szinten látható mennyiségű port, szöszt szed össze (fővárosban élünk, sokat szellőztetek).
Van kenyérsütőm, gofrisütő, fagyikészítő stb. kisgépeink, de bevallom őszintén, hogy csak alkalomszerűen használom őket, az olajsütőt pedig direkt el is ajándékoztam, mert nagyon-nagyon nem használtuk ki- nem eszünk rántott dolgokat, olajban sült krumplit. A sült krumplit légkeveréses sütőben szoktam csinálni és jól szokott sikerülni.
A jó sütő (magas hőfokú, légkeverésese, időzítős) nálam fontos és hasznos dolog, házi pizzát, zacskóban sült húsokat, házi sütiket szoktam szinte napi szinten készíteni.
Amire vágyom, az egy aszalógép- szeretjük az asztalt gyümölcsöket és vonz, hogy otthon készíthetjük el olyan gyümölcsből, amit vidékről, termelő ismerős hoz nekünk.
A kisfiam már nagy ovis, de babakorából mai napig emlékszem egy digitális kijelzős BÉBÉ Délice nevű multifunkciós kis gépre, iszonyú picike helyet foglalt, de egyben csinált mindent: aprítás, párolás, sterilizálás, forralás, melegentartás, pürésítés, shake stb.- a saját keverőedénykéjét lehetett átalakítani fagyasztóedénnyé stb.- az egy jó befektetés volt a hozzátáplálás, kóstoltatás, enyémtől eltérő étrend idején.
Az aszalógépet már kinéztem :)
Ha van valakinek- megírná, hogy használja-e, hasznos-e?
...előző vagyok: még egy dolog eszembe jutott: oral B elektromos szájhigiénés állomás, amiben van szájzuhany.
A kedvencem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!