3 vagy annál több gyerekesek tudtok nyaralni menni pl. Balatonra megfizethető áron? Erzsébet program nélkül? Ha igen hova? 3 kisgyerekkel?
Mi az az erzsébet program?
3 gyerekünk van, nyaranta 2-szer megyünk a Balatonra. És egyszer wellnesselünk 2-3 napot még "szezon előtt"
Nincs fix helyünk, voltunk már Füreden, Keszthelyen, Lellén, Almádiban...
Konkrét helyet nem tudok ajánlani, csak tippet mondani, vagyis a Balaton parttól kissé távolabb eső településeken, falvakban olcsóbb szállást találtok, 10 perc autózással viszont bármikor el tudtok menni a tóhoz. Esetleg még táborokat is nézhettek, csak itt számolni kell a gyerekek zajongásával: itt családi apartman is van: [link]
Illetve a szallasinfo.hu oldalon is talalhatsz kertes vendégházakat. Szerintem kisgyerekekkel inkább ez a jobb, mert zavartalanabb a pihenésetek.
én tavaly felmentem olx-re és ott néztem a kiadó apartmanokat. tök olcsón találtam bogláron egy kis lakást, 2 szoba (egyik francia ágyas másik emeletes ágyas) és nappali, konyha. nem volt nagy, de négyünknek pont elég volt, a nappali kihúzható kanapét nem is használtuk ;) házat fizettük, azt hiszem 3.000.- volt egy éjszakára...
összesen 50E-t költöttünk 1 hét alatt kajával, mindennel együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!