Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák (főleg 2-3 vagy több...

Anyukák (főleg 2-3 vagy több gyerekesek), milyen háztartási gépeket használtok, és melyekre vágytok még?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta, hogy nálunk túl van gépesítve minden. Kíváncsi vagyok, mások hogy élnek? Mit használtok szívesen, és mit használnátok szívesen, ha lenne? :)))
2015. aug. 6. 13:43
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok. Klímánk van, azt kifelejtettem (áldom is most érte az eget).

Kenyérsütőn már gondolkodtam, de félek nem használnám ki és elég kicsi a konyhánk. Külön fagyasztó jó lenne, annak sajna nincs hely (lakásban lakunk).

Robotporszívó, konyhamalac és a többi amit írtál nem hiányzik. Felmosni pár perc alatt felmosok, ablakot tisztítani őszintén szólva a takarítónő szokott (nagytakarítást ő csinálja), ő lehet hogy örülne a gőzölős ablaktisztítónak.

2015. aug. 6. 14:05
 12/43 anonim ***** válasza:
100%
Lemaradt, hogy 2 gyerekem van, pocakban a harmadik. :)
2015. aug. 6. 14:06
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. A pirítót, olajsütőt, szendvicssütőt, botmixert is elfelejtettem :) Hát így visszanézve tényleg jó sok géppel élünk :)
2015. aug. 6. 14:08
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
Azokat leszámítva, ami manapság minden háztartásban van, nem egy szipiszupi konyhai robotgépem (ilyen kever, dagaszt, darál, turmixol sok az egyben) illetve mosogatógépünk. Egy ostyasütő gépnek örülnék, de sajnos olyat sehol se kapni.
2015. aug. 6. 14:09
 15/43 A kérdező kommentje:
Ostyasütő? :) Erről még nem hallottam. Mire használsz ostyát? :))) Mármint ilyen fagyitölcsér készítőre gondolsz? [link]
2015. aug. 6. 14:12
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

4 gyerekünk van. Van 7 kg-os mosógépünk, 12 terítékes mosogatógép. Van kenyérsütőgép (keveset használom), elektromos húsdaráló, aprító (napi rendszerességgel használom, nagy segítség), melegszendvics sütő. meg sok apróbb konyhai gép, nem sorolom fel őket.

Van magasnyomású mosó terasztisztítóval, a férjem meg a nagyfiam használja, szeretik. Van még gőzölős tisztító, elektromos seprű, egyik sem nélkülözhetetlen. Nem vágyom semmire, esetleg egy jó minőségű robotporszívót kipróbálnék, de nem érzem fontosnak.

2015. aug. 6. 14:12
 17/43 anonim ***** válasza:
90%
Nem, ennél sokkal vékonyabb ostyát. Olyan vékony ostyát, mint a templomban osztogat a pap áldozáskor.
2015. aug. 6. 14:14
 18/43 anonim ***** válasza:
100%

Amiről nem írtak még tapasztalatot: robotporszívó.

Ha csak gyerek van még nem annyira létszükség, de ha van benn háziállat, akkor nélkülözhetetlen. Nálunk naponta egyszer végigmegy a lakáson és sehol se áll a szőr. Ha valaki jön hozzánk, aki még nem járt nálunk és nincs itthon a kutya, meglepődik ha kiderül, hogy tartunk egyet bent.

Ami pedig abszolút meggyőzött, hogy mióta megvettük, allergiás barátnőmnek sincs már semmi baja, ha jön. Pedig előtte is porszívóztam naponta, csak nem ugye lehet kimaradtak részek, meg nem feküdtem le a földre minden nap, hogy a francia ágy meg kanapé alatt is pontosan kitakarítsak, de a robot most megteszi helyettem:)

2015. aug. 6. 14:16
 19/43 anonim ***** válasza:
100%

Mosógép, mikró, szendviccsütő, kenyérpirítópiritó, vízforraló, klíma, turmix, kávéfőző, hűtő.

Ami kéne egy mosgatógép meg szárító, de megvagyok nélkülük.

2015. aug. 6. 14:19
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja és persze porszívó, kézimixer, botmixer is van. Volt kenyérsütő is, de elajándékoztuk, mert sose pepecseltem vele.
2015. aug. 6. 14:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!