Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák (főleg 2-3 vagy több...

Anyukák (főleg 2-3 vagy több gyerekesek), milyen háztartási gépeket használtok, és melyekre vágytok még?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta, hogy nálunk túl van gépesítve minden. Kíváncsi vagyok, mások hogy élnek? Mit használtok szívesen, és mit használnátok szívesen, ha lenne? :)))
2015. aug. 6. 13:43
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

6 gyerek. Mosogatógép nincs, van porszívó, turmix, mikró, habverő, mosógép, hűtő, fagyasztó, de amit kiemelnék: ROBOTPORSZÍVÓ, IROBOT ROOMBA 620. A felmosóknak még fejlődniük kell, 1 éve van nekem roomba, azóta figyeljük a felmosókat, de még nincs igazán jól használható elérhető áron. De a Roomba után nagyon könnyű felmosni.

Régi ház, ha alakítani fogunk, akkor biztos, hogy figyelembe vesszük a háztartási robotok szempontjait. Pl. minden alá beférjen. A küszöb nálam azért jó, mert sosem egyszerre csinálom az egész házat, elég magas a küszöb, hogy ne menjen át, nem kell virtuális fal.

2015. aug. 9. 09:42
 42/43 anonim ***** válasza:
Ahol van baromfi, pucológép. Mi használjuk kacsákhoz, nagyon jó, de nem szabad teljesen forró vízzel, kb. 60 fokossal lett a legszebb.
2015. aug. 10. 17:26
 43/43 anonim ***** válasza:
Off: 39-es írtam Neked privit, remélem nem baj.
2015. aug. 12. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!