Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák (főleg 2-3 vagy több...

Anyukák (főleg 2-3 vagy több gyerekesek), milyen háztartási gépeket használtok, és melyekre vágytok még?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm mondta, hogy nálunk túl van gépesítve minden. Kíváncsi vagyok, mások hogy élnek? Mit használtok szívesen, és mit használnátok szívesen, ha lenne? :)))
2015. aug. 6. 13:43
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%

Itt 6-os, a vízforralót is minden nap használom.

Fogalmam sincs, mi az a felmosógép, szeretek felmosni, 5 perc nyugi. :)

Konyhamalac nem izgat.

2015. aug. 6. 14:21
 22/43 anonim ***** válasza:
100%

16. vagyok.

Klímánk nincs, nem is kell, családi házunkban most is csak 25 fok van.

Persze van külön mélyhűtőláda, meg mikrosütő, porszívó, vizes takarítógép, botmixer, elektromos kávéfőző is. A takarítógépet egy évben 2-szer használom, a többit napi rendszerességgel.

2015. aug. 6. 14:22
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
18-tól kérdezem, milyen márkájú a robotporszívó? Jöhet privátban is, hogy ne legyen OFF, de talán más is örül az infonak.
2015. aug. 6. 14:23
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

I-robot márkájú. Egy régebbi típus van nekünk (pet), most már nem kapható, de biztos az újak még jobbak.

Nyilván nem mozdítja el helyettem a szekrényt és porszívóz ki mögötte, de ahova befér, azt szépen rendbe rakja. Meg be lehet programozni, hogy mikor kezdjen takarítani, ha zavar, beállíthatod, hogy akkor csinálja amikor nem vagy otthon.

Ja és férjek kedvence is lesz, egy robot minden férfit érdekel. Az enyém imádja szétszerelni amikor tisztítani kell (néha ki kell venni a keféjét ha nagyon rácsavarodik valami) nem is kell neki szólnom soha, folyamatosan ellenőrzi magától:)

2015. aug. 6. 14:31
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

porszívó, vasaló, mosógép, mosogatógép, klíma, elektromos fűtő a fürdőben és gyerekszobába, hűtő, mikro, pirító, melegszendvics sütő, gofri sütő, konyhai robotgép, aszalógép (aszalógépet nagyon ajánlom, nem kell befőzni a gyümiket csak 1 napra ebbe a gépbe tenni, ráadásul még zöldségeket is lehet aszalni, vegetát villámgyorsan 500.- ból raklappal lehet készíteni :D)

nekem igazából csak szárítógép hiányzik nagyon, télen nagyon gondban vagyunk mert párás a lakásunk :(

2015. aug. 6. 14:50
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

25ös vagyok. jah hát igen, van még kávéfőző, vízforraló, meg ilyen alap dolgok :)

garázsban pedig hűtőláda, meg egy kis hűtő ha kint grillezünk, nem kell feljönni

így leírva... tényleg túlgépiesedtünk, pedig mi sehol nem vagyok a takarító robot csodáktól :D

2015. aug. 6. 14:52
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk ezek vannak:

mosógép, mosogatógép, villanysütő és főzőlap, mikró, vízforraló, kávéfőző, aszalógép, turmixgép, porszívó, kukoricapattogtató, melegszendvicssütő. Van még légtisztítónk és sóterápiás készülékünk is.

Klímát a héten szerelik.

Nagyon szeretnék egy szárítógépet, de sajnos nem fér el. Illetve egy gőzfelmosó vétele van most tervben.

2015. aug. 6. 15:14
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

Robotporszívót, illetve felmosót nézegettem, de az értékelések (tesztek) az árukhoz képest nem volt annyira jó. Ezért egyelőre elhalasztottam a vásárlást. Ha találok egyet jó ár/érték arányban, akkor szerintem veszek.

Ezen kívül mindenféle háztartási gép van, de személyes kedvencem a klíma, mert 25 fok felett nekem már kánikula van, éjjel meg nagyon max 20 fokot viselek el.

De télen simán alszom nyitott ablaknál.

2015. aug. 6. 15:25
 29/43 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan csak decemberben leszek anyuka, de addig úgysem változik semmi, úgyhogy bátorkodom írni:

-mosógép

-porszívó

-mikrohullámú

-kenyérpirító

-fagyi gép

-bot-tálas- és kézi mixer

-hűtőszekrény és fagyaszto láda, fagyasztó szekrény

-elektromos mérleg

-kávé daráló /fozeshez csak kotyogo/

-páraelszívó.

Elkelne egy új porszívó és páraelszívó, mert nem működnek tökéletesen.

Mosogatógép még nagy álom, mert 2őnknek egyenlőre nem szükséges. Viszont egy kombi tűzhelyet szivesen vennék, gázsütő helyett villanyosat.

2015. aug. 6. 15:30
 30/43 anonim ***** válasza:

2 gyerekünk van, nem használati sorrendben a gépek: elektromos sütő, kenyérsütő, kávéfőző (egy kapszulás meg egy beépített espresso), mosogatógép, mosógép, gofrisütő, porszívó, kézi porszívó, vasaló, vízforraló (nem használom), teafőző, hajszárító (2 féle), hajvasaló, varrógép,

amit szeretnék majd: szendvicssütő, takarító robot, szárítógép (most a teraszon teregetek, de télre megyek vissza dolgozni, addigra jó lenne)

2015. aug. 6. 15:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!