Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlet, vagy hitel?

Albérlet, vagy hitel?

Figyelt kérdés
...anyós jelölt, ránk akarja tunkolni a hitelt. ami sokkal kockázatosabb mint az albi. és még így valami kisebb összeget is tudunk félre rakni. mindig ezt mondogatja- kedvező hitelek vannak, fix kamattal ( ??? ), jobb a törlesztés mint az albérlet... mi, 40000+ rezsit fizetünk, össz kb 55-75 kb. a 75 a tél. spórolunk ahol csak tudunk, és rakunk is félre. SZERINTTEK? valaki bizonyítsa be nekem, vagy hitesse el velem, hogy létezik az albinál jobb hitel. ja, van 2millió LTP-nk is. továbbá ami aggaszt: ki garantálja nekem, hogy kb 6-10 év mulva is a törlesztő részlet ugyan annyi lesz? hitetlen vagyok a bankokkal és nem bízom bennük. lehúztak párszor...

2013. szept. 2. 20:13
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
A tiéd biztos valami egész más befektetéses életbiztosítás, az ügynök is azt mondta :)
2014. máj. 23. 10:53
 42/44 anonim ***** válasza:

Nem olyan rossz konstrukció ez,átszámoltam párszor.

Az eredeti kérdésnél maradva 10 év alatt vajon mennyit fizet ki egy albérlő havi 30 rugós bérleti díjjal? :-) És mi lesz neki 10 év múlva?

2014. máj. 23. 11:02
 43/44 anonim ***** válasza:

Nem ugyanarról az ingatlanról van szó, nem tudjuk, mennyi lett volna a bérelt lakás vételára. Én is tudok olyan lakást mutatni, aminek egy éves béréből meg lehetne venni a házadat, ugyanúgy nem lenne értelme.

A befektetéses életbizti egy nullösszegű játszma. Az ügynök meg a biztosító hasznát mit gondolsz, kitől vonják? Jó kis meglepetés szokott lenni az ilyenek lejáratakor. De hát reméljük, a tiéd az valami kivételesen nagyon szuper konstrukció.

2014. máj. 23. 11:12
 44/44 anonim ***** válasza:
A lakóhelyemről beszéltem. 30e ft-ból mint írtam egy lepukkant panelt tudtunk bérelni,kertesház nincs ez alatt.(a környékbeli melósembreknek a cégek ettől drágábban is kiveszik)12 évem van még a hitelből(a linkeltel ellentében tőketörlésztest is von a bank nem csak kamatot)és van egy saját,tehermentes házam.Lakhatok még 12 évig albérletben.Ezen idő alatt akkor kidobok az ablakon közel 4millát,és mindig ott állok,hogy bármikor "kidobhatnak" az utcára..
2014. máj. 23. 11:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!