Albérlet, vagy hitel?
Figyelt kérdés
...anyós jelölt, ránk akarja tunkolni a hitelt. ami sokkal kockázatosabb mint az albi. és még így valami kisebb összeget is tudunk félre rakni. mindig ezt mondogatja- kedvező hitelek vannak, fix kamattal ( ??? ), jobb a törlesztés mint az albérlet... mi, 40000+ rezsit fizetünk, össz kb 55-75 kb. a 75 a tél. spórolunk ahol csak tudunk, és rakunk is félre. SZERINTTEK? valaki bizonyítsa be nekem, vagy hitesse el velem, hogy létezik az albinál jobb hitel. ja, van 2millió LTP-nk is. továbbá ami aggaszt: ki garantálja nekem, hogy kb 6-10 év mulva is a törlesztő részlet ugyan annyi lesz? hitetlen vagyok a bankokkal és nem bízom bennük. lehúztak párszor...2013. szept. 2. 20:13
41/44 anonim válasza:
A tiéd biztos valami egész más befektetéses életbiztosítás, az ügynök is azt mondta :)
42/44 anonim válasza:
Nem olyan rossz konstrukció ez,átszámoltam párszor.
Az eredeti kérdésnél maradva 10 év alatt vajon mennyit fizet ki egy albérlő havi 30 rugós bérleti díjjal? :-) És mi lesz neki 10 év múlva?
43/44 anonim válasza:
Nem ugyanarról az ingatlanról van szó, nem tudjuk, mennyi lett volna a bérelt lakás vételára. Én is tudok olyan lakást mutatni, aminek egy éves béréből meg lehetne venni a házadat, ugyanúgy nem lenne értelme.
A befektetéses életbizti egy nullösszegű játszma. Az ügynök meg a biztosító hasznát mit gondolsz, kitől vonják? Jó kis meglepetés szokott lenni az ilyenek lejáratakor. De hát reméljük, a tiéd az valami kivételesen nagyon szuper konstrukció.
44/44 anonim válasza:
A lakóhelyemről beszéltem. 30e ft-ból mint írtam egy lepukkant panelt tudtunk bérelni,kertesház nincs ez alatt.(a környékbeli melósembreknek a cégek ettől drágábban is kiveszik)12 évem van még a hitelből(a linkeltel ellentében tőketörlésztest is von a bank nem csak kamatot)és van egy saját,tehermentes házam.Lakhatok még 12 évig albérletben.Ezen idő alatt akkor kidobok az ablakon közel 4millát,és mindig ott állok,hogy bármikor "kidobhatnak" az utcára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!