Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Albérlet, vagy hitel?

Albérlet, vagy hitel?

Figyelt kérdés
...anyós jelölt, ránk akarja tunkolni a hitelt. ami sokkal kockázatosabb mint az albi. és még így valami kisebb összeget is tudunk félre rakni. mindig ezt mondogatja- kedvező hitelek vannak, fix kamattal ( ??? ), jobb a törlesztés mint az albérlet... mi, 40000+ rezsit fizetünk, össz kb 55-75 kb. a 75 a tél. spórolunk ahol csak tudunk, és rakunk is félre. SZERINTTEK? valaki bizonyítsa be nekem, vagy hitesse el velem, hogy létezik az albinál jobb hitel. ja, van 2millió LTP-nk is. továbbá ami aggaszt: ki garantálja nekem, hogy kb 6-10 év mulva is a törlesztő részlet ugyan annyi lesz? hitetlen vagyok a bankokkal és nem bízom bennük. lehúztak párszor...

2013. szept. 2. 20:13
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Kérdező,megkérdezhetem,melyik bankban voltatok?

Megnéztem annál a banknál,aminél én vagyok(jelen esetben mindegy melyik)és 5mill.-ra 15 évre 44e a havi részlet,10 évre 57e és ebben nincs kedvezmény(pl.otthonteremtési tám.stb.) Szerintem többe érdemes elmenni,és érdeklődni,mert nem ugyanaz minden banknál.

2013. nov. 14. 20:19
 32/44 A kérdező kommentje:
OTP. Ott van a páromnak az LTP-je. Gondoltuk, hátha lesz kedvezmény. De semmi...
2013. nov. 15. 05:39
 33/44 anonim ***** válasza:
30%

Nyugdíjból is biztos jutja majd albérletre.

Mennyi ideig szeretnétek élni? Számoljátok ki életetek végéig a mai árakkal számolva mennyit adtok ki albérletre?

Vagy 15-20 év múlva tiéteké lenne, melyik lenne a jobb? Mindenki döntse el saját maga.

2013. nov. 23. 09:22
 34/44 anonim ***** válasza:
81%

Az OTP egy tömény vicc.

Én az AXA-nál vettem föl 3m-t. A befektetéses életbiztosítás+törlesztő alig van picit 30e fölött.

(a törlesztőm az előző évhez képest 6000ft-al CSÖKKENT)

30e-t fizettünk egy fölsőszinti panel beázó 1,5 szobás

lepukkant lakásáért albérletben.

Nem tudom melyik országrészről van szó,de 7m-tól sztem lehet olcsóbb házat is keresni.

2014. máj. 23. 06:36
 35/44 anonim ***** válasza:
75%

#34 az önerőt meg bizonyára ajándékba adta a bank.

Úgy bármit ki tudok hozni olcsóbbra én is, hogy az elején még toljál bele X milliót.

A befektetéses életbiztosításból meg lesz még meglepi...

2014. máj. 23. 09:58
 36/44 anonim ***** válasza:
41%

# 35

Önerő nem volt,az anyósék házán van a jelzálog,a mi házuk "tiszta".

Az életbiztosítással nem tudom milyen meglepetés lenne,van ilyen a családban,azzal sincs semmi gond.

2014. máj. 23. 10:04
 37/44 anonim ***** válasza:
75%
Majd ha lejár, meglátod.
2014. máj. 23. 10:15
 38/44 anonim ***** válasza:
81%

Pont ez az,hogy nem látom :-)

A lejáratkor szépen belefordul a fennálló maradék hitelbe.

Rébuszok helyett konkétumokat is írhatnál.

2014. máj. 23. 10:31
 39/44 anonim ***** válasza:
76%

Inkább ne olvasd el, ha jót akarsz aludni:

[link]

2014. máj. 23. 10:34
 40/44 anonim ***** válasza:
Szép történet.Az én konstrukciómnak hál' istennek semmi köze ehez.
2014. máj. 23. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!