Nem fogom tudni kifizetni az albérletet, de a kauciombol tudnám fedezni a bérleti díjat. A tulajdonos bele mehet abba?
Ismerősöm kikapcsoltatta a villanyt és érdekes rögtön kiköltözött a hozzád hasonló ingyenélő patkány.
Utána feltöltős órát szerelt fel amit csak Ő tud tölteni. Ennyi...
😄🤭
24# Aki nem fizet, azt semmilyen jog nem védi. De tényleg jobb ha mielőbb megoldást keresel hogy hova tovább, mert szar lehet az utcán tengődni. Onnan senki nem fog befogadni.
Egyébként meg ha nem tudsz fizetni albit, akkor szobabérlés jöhet szóba, vagy olyan munkahelyre váltás, ahol tudnak szállást is adni.
Vagy marad a jelenlegi helyzet, és gyorsan plusszmelót, másodállást vállalsz. Azonnal.
És asszem mindent elmondtam.
Csak az ilyen suttyók mint te vagy, szeretnek rontani a helyzeten, hogy még jobban belesüllyedjenek a szarba.
Ha nem a pofátlanságra pazarolnád az energiádat, már rég meg tudtad volna oldani a helyzetet a fent leírt opciók által.
35. Már az első oldalon is volt olyan trágár kommentje, hogy törölték is.
Nem megoldást vár és keres, csak agresszívkedik.
Másodállás. Lehetsz éjjeles pl egy szórakozóhelyen a bultba stb stb
Mekinél is mindig van felvétel
Tele a fb alkalmi munka csoportba
38# én megértem hogy nehéz helyzetben vagy, és az ember ilyenkor ingerült. De hidd el, nem az a megoldás, hogy igyen akarsz ott lakni. Értem én hogy a kaució, de
1; az nem arra való,
2; ideig óráig nyújt fedezetet.
Ha nem tudod kifizetni a decemberi bérletet, akkor szólsz neki hogy mi a helyzet. Nem fogja megérteni és tolerálni, de akkor is így fair. Mindenképpen maradj korrekt.
Következő megoldás, hogy keresel szobát ahol csak szoba kiadó. Igen, szar lesz, de nem is biztos hogy annyira mint gondolnád, mert legalább kevesebb pénzed megy el lakhatásra. Hidd el, sokkal de sokkal jobban jársz, ha nem engeded ezt a helyzetet a végletekig eszkalálódni, mert onnan nagyon nehéz talpra állni.
Most meg még minden menthető. Ha más nem, kilincselj hogy alkalmi beugrós akármi munka. És fogd fel úgy, hogy most ez van, ebből kell kimásznod, és majd lesz jobb is. Nem tudom mi a végzettséged, mihez értesz, futár munkákat is hirdetnek most decemberben beugróst is, ők sem fizetnek rosszul, nem tudom hogy vidéki vagy e vagy megyeszékhel stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!