Ha albérletet vennék ki, mi az amit én ezzel megfizetek? Több lent!
Úgy értem, hogy pl 100k-ért van egy albérlet akkor abba csak az van benne, hogy havonta oda adom a tulajnak és ennyi nem?
A vizet, villanyt, gázt... mind nekem kell pluszba fizetni az alapján, hogy mennyit használom ha jól gondolom
És ha így van akkor ezt is a tulajnak kell?
A lakást neki kell üzemképesen tartani, javíttatni, stb.
Ha vannak az árban háztartási gépek, azokat is ő javítja, ő pótolja.
Én most úgy hirdetek, hogy a hirdetési árban benne van a közös költség, és erre jön víz, villany, gáz, ez ott kb. havi 4-5000 Ft összesen.
tehát az alap árért kb +5k a víz meg hasonlók?
és ez mindegy hogy a tulaj mennyit használ?
5: Nálunk egy bérlő volt, ő ennyit fogyasztott. Vannak lakások, ahol akár 90 000 is lehet a rezsi + a közös költség.
Változó.
persze igen.
akkor gondolom ő egy személyben bérelte és sikerült ennyire kihoznia
oké köszi szépen
7: Igen. És ingázó volt, keveset volt ott, és ez egy belvárosi, meleg lakás, világos, napos.
Szivesen.
Példa: lakás 100.000+ rezsi
Ugye lakás 100K
Rezsi amennyit fogyasztasz vagy altalany
A Kktg vagy tartalmaz benne pl korlátlan vízfogyasztast, vagy csak úgy magában semmit. Amikor albérlő voltam úgy csináltam hogy éa tulaj kapta a számlákat, és atkuldte nekem hogy ennyit kell fizetni. Atutaltam neki a pontos összeget és kész is. Azóta én is így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!