Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Nem fogom tudni kifizetni az...

Nem fogom tudni kifizetni az albérletet, de a kauciombol tudnám fedezni a bérleti díjat. A tulajdonos bele mehet abba?

Figyelt kérdés

dec. 5. 18:09
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Utána olvastam neten, és nem tud kirakni hálisten
dec. 6. 09:15
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Ki tud tenni... én mondjuk a helyedben ezt enm várnám meg mert igencsak drága lesz...
dec. 6. 11:04
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Beköltözni viszont jogilag is be tud, meg az is akit még ő akar.

Otthon pedig csinál amit akar.

Ha nem tetszik pereld be. 😁

dec. 6. 11:25
 24/46 A kérdező kommentje:
A magyar jog mindig a bérlőt védi
dec. 6. 11:42
 25/46 anonim ***** válasza:
49%
Ebben el vagy nagyon tévedve!
dec. 6. 11:53
 26/46 anonim ***** válasza:
34%

25

Sajnos nincs eltévedve.

Sőt jelenleg a közjegyzőivel se menne semmire a tulaj, annyira a bérlők vannak védve.

Ezért kell a törvény adta, vagy nem adta kiskapukat használni, ha az ilyen élősködőktől valaki meg akar szabadulni.

dec. 6. 12:08
 27/46 A kérdező kommentje:
Nem vagyok élősködő, sajnos szorult helyzetben vagyok, eddig fizettem rendesen, nem fog bele halni, ha most nem fizetem ki
dec. 6. 13:19
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
Mi.lenne, ha felhívnád a berbeadót es egyezkednél vele? Az én bérlömneknis volt átmeneti fizetési problémája. Felhívott, megbeszéltük. Azóta is ő lakik ott. Talaltunk olyan megoldást, ami.mindkettőnknek megfelel.
dec. 6. 14:01
 29/46 A kérdező kommentje:
Szégyellem felhívni
dec. 6. 16:20
 30/46 anonim ***** válasza:
100%
Szegyelled felhivni, bezzeg idegenek elott akkora az arcod, hogy 2 lakasba sem fer be.
dec. 6. 17:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!