Ha albérlőként kiveszek egy albérletet szerződéssel, akkor azt megtudhatom valahogy, hogy a tulajdonos bejelentette és adózik a bevétel után?
Tipikus gennylàda albèrlő lehetsz,aki az utolsó 2 hónapot nem fizetnè ki mert ott a 2 havi kaució.
Ezzel akarod valószínű betojatni
Bár #3 nem a legszebben fejezte ki magát, de én is pontosan erre gondoltam. Érdekes módon minden bérlő csak valamilyen vélt vagy valós sérelem, vagy konfliktushelyzet után akar jó állampolgár lenni, és kezd érdeklődni a bérbeadás utáni adózás felől...
Ezt egyébként már azért sem értem, mert haszna az nem származhat belőle semmi a bérlőnek, ezt neked is írom, kérdező. A tulajt esetleg megbüntetik, de attól téged még kirak (vagy ha eddig nem akart, akkor a bejelentésed után már biztosan), illetve ugyanúgy ki kell fizetned az esetleges elmaradásodat.
#2 voltam.
3as vagyok.
Ezért adom ki külföldinek a lakàsomat.
Soha nem volt mèg gond abból,hogy nem akart fizetni ,alkudozott
,szàmlàt kèrt stb.
Ahhoz semmi köze,hogy van -e adózàs vagy nincs...
Én csak olyan lakást berelek, ahol számlát adnak a bérleti díjról.
Az ügyeskedő senkiháziak nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!