Milyen alapon kér a tulaj számlakivonatot?
A szóbeli megállapodás is kötelezne, más kérdés hogy egyrészt nem tudja bizonyítani, másrészt ha utána még ezt kérte, akkor szerinte ez feltétele volt a megállapodásnak, tehát mégsem jött létre.
A kivonatot úgy szokták küldeni, hogy az egyenleget lehúzzák róla.
Manapság sok helyen kérik. Ide vezet az, hogy hiába van valakinek jó(L hangzó) melóhelye, a fizu nem biztos, hogy jó ám.
Tudok NEM EGY olyan embert, aki Dr.-ként, állatorvosi diplomával, havi 300-ért állatpatikában eladó. Vagy hangzatos gazdasági papírral aktát tologat 250-ért.
Oh azt elfelejtettem írni, hogy a szóbeli megállapodásnál erről egy árva szó sem volt.
De ameddig a 300-as fizetéséből mindig ki van fizetve a bérleti díj, addig a tulajnak mit számít?
Nekem az az aggályom, ha meglátja mennyit keresünk majd ránk akar verni mindent, meg nagyon emelgetni fogja a lakbér árát, nem adja vissza a kaukciót stb. Nyilván ez amúgy is benne lehet a pakliban, de akkor sem tartom etikusnak, hogy turkálni akar a pénzügyeinkben. 2 havi kaukcióval mentem oda, az is már egy biztosíték.
Elég ha tulajként egyszer ér rossz tapasztalat, utána mindent kérnél te is.
Amúgy ha nem volt szimpi, keress mást.
4.-re.
Nem. Mert oké, hogy fizeted a mondjuk 300-ból...akár egy évig is, de ha hirtelen beteg lesz a gyerek? Vagy temetni kell a nagyit? Vagy kirúgnak és nincs tartalék?
7.-re.
Mert a munkáltatói SEMMI!!!!
Volt főnököm is írt a fiának, a bankhitel miatt.
" Azóta hívogat, hogy elég a bérjegyzék is, meg hogy szóban már megegyeztünk"
Ha hívogat, mondd meg neki , semmi köze a pénzügyeitekhez. Ha nem elég, amit idáig kapott, tárgytalan a bérlés számotokra.
Mindenesetre a szerződést nagyon alaposan olvassátok át, ha mégis kiveszitek a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!