Mit tehetek, ha a tulaj az albérletbe idehordja a rokonait?
Ok lehet a határozott szerződés felmondására? Szerinte ez így teljesen rendben van és nem is érti, mi a probléma, elvégre "nem idegenek, hanem a rokonai". Én meg teljesen le--rom, hogy kik, ide ne jöjjön senki, aki nem az én vagy a lakótársam vendége.
Diák vagyok, tanév végéig van határozott szerződésem. Tehát ez nem egy hosszútávú albérlet, hogy indíttatásom vagy pénzem legyen cserélgetni a zárakat, vagyis kizárni nem tudom őket. Sokat nem vagyok itthon. Napokra ide akarja költöztetni őket, mert úgyis vannak szabad ágyak. Engem meg nem érdekel, mert ÉN kötöttem szerződést és fizetem az albérletet. Mégis hogy jön ehhez egyáltalán?
Annyira felhúzott, hogy gondolkodni sem tudok, hogy mi lehet a megoldás. Én simán felmondanám az albérletet, ha azon múlik... de sajnos nem tudom, hogy ez ok lehet-e a határozott felbontására.
A tulaj a lakásban lakik veled?
Egy szobát béreltél úgy, hogy ketten laktok a lakásban?
Vagy hogy van?
4: De hát megvettétek a birtokjogot.
Erről van szerződés is, nem?
Nem használhatja a lakást se ő, se más.
Rendőrséget kellene kihívni, ha kinyitja az ajtótokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!