Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Mit tegyek, ha a tulaj nem...

Mit tegyek, ha a tulaj nem engedi, hogy bejelentkezzek az albérletbe?

Figyelt kérdés

Albérletet szeretnénk kivenni a párommal.

Amikor megnéztük a lakást, a tulaj azt mondta, hogy nem lehet bejelentkezni ide.

Bejelentkezhetek a bérleti szerződéssel tartózkodási helyként?

Megtudja, ha bejelentkezek?

Mi történik,ha nem jelentkezek be?

2021. aug. 27. 13:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%
Semmi nem történik ha nem jelentkezel be, annyi, hogy a leveleket ami a te nevedre szól, oda küldik ahova jelenleg be vagy jelentkezve.
2021. aug. 27. 13:49
 2/12 anonim ***** válasza:
98%
Ha van bérleti szerződésed, azzal ideiglenesen bejelentkezhetsz. nem kell hozzá a tulaj.
2021. aug. 27. 14:17
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Nem értesíti a hivatal külön, de ha rákérdez az okmányirodában, elmondják neki, ki van bejelentkezve a lakásba. Hol keresel albit? Nekem Pwsten van most pont egy kiadó lakásom, párnak sztem ideális. Bejelentkezés nálam nem gond, akár állandóra is bejelentkezhetsz. Ha érdekel, dobj privit.
2021. aug. 27. 14:41
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Egyetlen esetben tudom elképzelni, ha nem legálisan adja ki a lakást. Én mindig még fel is hívom a bérlő figyelmét, hogy jelentkezzen be. Hivatalos szerződés nélkül ne vedd ki a lakást, nem fogod tudni érvényesíteni a jogaidat.
2021. aug. 27. 16:16
 5/12 anonim ***** válasza:
96%
Van szerződés? Akkor nem tudja megakadályozni. Nincs olyan hogy nem enged, kutya kötelességed lenne 3 napon belül bejelentkezni.
2021. aug. 27. 16:42
 6/12 anonim ***** válasza:
22%
3, Van hirdetési link ehhez a lakáshoz? Kíváncsivá tettél. :)
2021. aug. 28. 15:02
 7/12 A kérdező kommentje:
Szerződést írunk, azzal nincs gond. De kikötötte, hogy ide bejelentkezés nincs. Arra gondoltam én is, hogy fekete a dolog, és utolérik valahogy, valahonnan, ha bejelentkezünk. Én azért szeretnék tartózkodási helyként beregisztrálni oda.
2021. aug. 30. 11:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen hogy nem jelentkezhetsz be még mindig. Neki hátránya nem származik belőle, neked pedig kötelességed.
2021. aug. 30. 14:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor meg húzza a f…ra a lakását. Most erre mit lehet mondani? Olyan nincs, hogy nem jelentkezhetsz be, neked kötelességed és a bérleti szerződéssel ezt meg is teheted, nem kell sem az engedélye, sem a hozzájárulása, semmi. Ezt mond meg is mondhatod neki, hogy nyugodtan kapálózhat azzal, hogy nincs bejelentkezés, mert ebbe nincsen beleszólása.

Én ettől függetlenül biztos nem venném ki a lakást, már csak azért sem, mert amelyik tulaj így indít és egy ilyen kérdésben ennyire gyökér, az másban is az lesz.

2021. aug. 31. 10:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Igazából annyira örültünk neki, mert brutál árak vannak, és sokkal olcsóbb, mint a többi, és a jelenlegi anyagi helyzetünk nem is tudna többet megengedni,és.... Mondta, hogy annyi jelentkező volt, hogy napokig mutogatta a lakást embereknek, és ő döntötte el, hogy kit választ, hogy ki neki a legszimpibb. Reménykedtünk, hogy mi leszünk azok. Szóval félő, hogy nem találunk mostanában még egy ilyet. De emiatt most vannak kétségeim..
2021. aug. 31. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!