Mit tegyek, ha a tulaj nem engedi, hogy bejelentkezzek az albérletbe?
Albérletet szeretnénk kivenni a párommal.
Amikor megnéztük a lakást, a tulaj azt mondta, hogy nem lehet bejelentkezni ide.
Bejelentkezhetek a bérleti szerződéssel tartózkodási helyként?
Megtudja, ha bejelentkezek?
Mi történik,ha nem jelentkezek be?
Mi azt csináltuk, hogy nem a tartózkodási helyre kérdeztünk rá, hanem hogy a postaládát használhatjuk-e, jöhetnek-e ide leveleink.
Ahol ezt sem engedik, az egy nagy vészvillogó.
Mikor már itt laktunk majdnem egy éve, és addigra ugye megismert a tulaj, tudta, hogy nem lépünk le nem lopjuk ki a lakást stb., meg mi is tudtuk, hogy maradunk hosszabb távon a kötelezőn túl, akkor kérdeztünk rá, hogy bejelentkeznénk az itteni háziorvoshoz, tartózkodási hely mehet-e. Nem volt gond.
Lehet, hogy amúgy se lett volna, mert amúgy normális a tulajunk, nyilván már nem derül ki, mi lett volna, ha azonnal ezzel kezdjük. De szerintem sokat jelent, hogy már megvan egy alapvető bizalom.
Én se kapkodtam az azonnali bejelentkezéshez, mert korábban volt olyan, hogy azzal kezdtük beköltözésnél, aztán pár hónap után mégse úgy alakult, csak a macera a sok utánamászka, pláne, ha levelezésinek is azt használja az ember. Évek óta itt lakunk, mostanra kb. mindenhol ez az értesítési címünk, de új albinál mindig ott van a bizonytalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!