Mi a teendő, hogy ha elmegyek az albérletből haza, akkor a tulaj azonnal lecsavarja a fűtést?
A lényeg egyetemista vagyok, egy szobát bérlek egy lakásban, egy kétlakásos házban. A másik szobát egy dolgozó bérli, de nem lakik itt. Tehát egyedül lakok egy külvárosi lakásban. Ami a gondom, hogy hazamegyek pénteken, a tulaj egyből megy fel leveszi a fűtést, hogy ne menjen feleslegesen amíg nem vagyok itt, vasárnap este amikor megérkezek teljesen hideg van a lakásban ,több pulóverben alszok, és max kedden fürdök elsőnek ,mert akkora melegszik át a lakás.
Szóltam már neki, ne csinálja ezt idős bácsi, de mindig azt kapom vissza dehát két napért ne menjen feleslegesen a fűtés, ezért veszi le teljesen a fűtést a lakásban ahol lakok.
Az a gond, hogy én úgy egyeztem meg tavaly is vele , hogy 40 ezer Ft a szobabérlés, és ebbe benne van az internet, a rezsi. Így érthető miért akar spórolni. Volt, hogy ráadtam a fűtést vasárnap amikor megérkeztem, hát semmit se melegedett teljesen átfagytam megbetegedtem, kiderült még lent is elzárt egy csapot nehogy felmenjen egy kis meleg, hétvégén amikor nem vagyok ott, és ezt elfelejtette kinyitni.
Többször szóltam neki, és mindig csak azt hajtja ne menjen feleslegesen a fűtés, nem bírom meggyőzni, napok kellenek amíg átmelegszik a lakás ,de hiába.
Ahogy az 1-es írja, de abból is a hőlégfúvós változatot.
5 perc alatt meleget csinál.
Mondjuk egy ilyet:
De amikor elmész otthonról, akkor zárd el, hogy ne lássa, mert egyből emelni fog a rezsin ezen a címen.
Mondjuk azt nem értem, hogy úgyis te fizeted a rezsit. Értem én, hogy sok idős takarékoskodó, de nem ő lakik ott és nem ő fizeti a rezsit.
Viszont igen, egy ilyen hősugárzóval gyorsan be lehet fűteni
Itt több gond van.
"Ami a gondom, hogy hazamegyek pénteken, a tulaj egyből megy fel leveszi a fűtést, hogy ne menjen feleslegesen amíg nem vagyok itt, vasárnap este amikor megérkezek teljesen hideg van a lakásban ,több pulóverben alszok, és max kedden fürdök elsőnek ,mert akkora melegszik át a lakás."
1. Honnan tudja, mikor mész haza?
2. Eladta a birtokjogot, nem mehet fel.
3. Hogy tud lakás ennyire lehűlni?
4. Hogy tud lakás ennyire lassan felmelegedni?
Én ott nem laknék, ez 4 gond kapásból.
.. és 5., ezt lehet kapni 40 000-ért úgy látszik.
Jobb lehetőségeid vannak, ha 50-ig keresel lakhatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!