A fiatalok miért nem fognak össze a főbérlők ellen és hogy olcsóbb legyen a lakhatás? Ahogy taxisok is összefogtak, elérték, hogy kitiltsák az Übert, ennyi erővel az állam az ingatlanpiacba is beavatkozhatna.
"A saját lakás biztonságát akarom érezni."
Hidd el, nagyon sokan vannak így ezzel, és ezért jönnek fel Pestre, mert itt többet lehet keresni, aztán vidéken vesznek házat, ahol olcsóbb.
Ha az országban bárhol jól lehetne keresni, akkor nyilván többen élnének vidéken, a természet közelében.
"mit tanultál?"
Valami büfés lehet.
#67, azok a házak nem a párából csapódtak le!
Dolgoztak érte, keményen valamit, amihez értenek.
Már két hátrány, számodra.
Szedd össze magad, aztán próbálj hasznos lenni, mert ebből nem lesz még albérlet sem.
“ Télen ugyan nem fűtjük, csak a konyhát, meg egy szobát a földszinten, de akárki megláthatja mekkora házunk van.”
Igen, és pont ezt akarom én is, hogy lássák mekkora házam van. Lehet hogy csak 1 szobát fűtenék, de akkor is ezt akarom. 10-15 millióért is láttam ilyen házakat Borsodban, azt meg azért nem olyna lehetetlen elérni
Az alsó szinten lenne garázs, felül meg szobák. A legtöbb kétszintesnél alul van garázs. Azt nem tudom, hogy alul vannak e hálószobák vagy hogy mi van alul, belülről még soha sem volt alkalmam látni, de nagyon kíváncsi vagyok
Tökmindegy mit tanultam, vidéken akkor se nagyon lehet diplomával elhelyezkedni. Max közszféra van meg gyári munka
Pesten meg hiába fizetnek jól, ha a lakbér meg olyan magas, hogy nem tudok félretenni lakásra.
Az ingatlantulajdonosnak is vannak kiadásai. A lakást karban kell tartani,
ha bármi probléma adódik.
Amikor az árak emelkednek, akkor a közös költség is emelkedik, amiben benne van, hogy használod a liftet, hogy takarítják a házat, ahol a lakás van, hogy elviszik a szemetet, stb.
Tehát, ha az ő kiadásai növekednek, akkor a bérleti díjad is.
Dolgozz, gyűjts lakásra, és akkor megoldódik a problémád.
Ne is haragudj, de hogy jössz te ahhoz, hogy más ingatlanját használod, és azt akarod, hogy még akár ingyen is legyen?!
Vegyél ki egy 12 nm-es lukat, ha annyira nem tudod fizetni. Nem kötelező. Költözz vissza a szüleidhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!