A fiatalok miért nem fognak össze a főbérlők ellen és hogy olcsóbb legyen a lakhatás? Ahogy taxisok is összefogtak, elérték, hogy kitiltsák az Übert, ennyi erővel az állam az ingatlanpiacba is beavatkozhatna.
" a tulajdonosnak adózni kell a bérbeadás után."
Igen, mert általában annyira jellemző, hogy adóznak, ugye? :)
"Igen, mert általában annyira jellemző, hogy adóznak, ugye? :)"
Ismerősök között nem jellemző, akik megbíznak egymásban, de az ingatlankiadás egy nagyon kockázatos üzlet, így szerintem már sokan belátták, hogy érdemes legális, rendezett jogi keretek között bonyolítani, bár a jogállamiság sokszor sérül ezen a téren (ami egyébként Nyugaton, Angliában, Hollandiában is jellemző).
Ritka az olyan vajas kenyér, aminek mind a két féle kenve van
Pest szar,vidéken meg nem kapsz neked kedves munkát.
Te döntesz.
De azt se tudod gondolom, hogy a XX.sz nagyobb részében tilos is volt "felköltözni" Budapestre.
Szóval már úri dolgod van.
De vidéken is van egy csomó jó egyetem, akkor i
#37, miféle határsáv?
1910-ig, és nem tudom, mikortól a '70-es évek elejéig adminisztratív akadályai voltak a beköltözésnek.
Nekem kell a 2 szintes családi ház 5 szobával. Nem akarok szűk pesti bérlakásban rohadni. Nem tarthatok nagytestű kutyát sem.
Mi az, hogy úri dolgom van? Az, hogy fizetnem kell a lakhatásért? Úri dolgom akkor lenne, ha saját lakásom lenne. Így nem értem el semmit sem az életben, nincs még saját lakásom sem.
Ha valami jó szakmát tanultam volna, akkor vidéken is könnyen elhelyezkedhettem volna. Lakatos, villanyszerelő, kőműves vidékre is kell. És lehetne saját házam. Laktam volna mamahotelban és közben össze tudtam volna spórolni 15-20 milliót, ami egy vidéki ház megvételéhez kell.
Vagy szakmával kihúztam volna Németbe, pár év múlva hazajöttem volna annyi pénzzel, hogy megvettem volna a családi házat.
Saját lakás, és mire mész vele? Az még mindig nem családi ház. Pláne nem kétszintes
Udvar nélkül nem lehet élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!