Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » A fiatalok miért nem fognak...

A fiatalok miért nem fognak össze a főbérlők ellen és hogy olcsóbb legyen a lakhatás? Ahogy taxisok is összefogtak, elérték, hogy kitiltsák az Übert, ennyi erővel az állam az ingatlanpiacba is beavatkozhatna.

Figyelt kérdés

2021. júl. 13. 19:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
31%

" a tulajdonosnak adózni kell a bérbeadás után."

Igen, mert általában annyira jellemző, hogy adóznak, ugye? :)

2021. júl. 13. 22:02
 32/78 anonim válasza:
95%

"Igen, mert általában annyira jellemző, hogy adóznak, ugye? :)"

Ismerősök között nem jellemző, akik megbíznak egymásban, de az ingatlankiadás egy nagyon kockázatos üzlet, így szerintem már sokan belátták, hogy érdemes legális, rendezett jogi keretek között bonyolítani, bár a jogállamiság sokszor sérül ezen a téren (ami egyébként Nyugaton, Angliában, Hollandiában is jellemző).

2021. júl. 13. 22:13
 33/78 anonim ***** válasza:
94%

Ritka az olyan vajas kenyér, aminek mind a két féle kenve van

Pest szar,vidéken meg nem kapsz neked kedves munkát.

Te döntesz.

De azt se tudod gondolom, hogy a XX.sz nagyobb részében tilos is volt "felköltözni" Budapestre.

Szóval már úri dolgod van.

De vidéken is van egy csomó jó egyetem, akkor i

2021. júl. 13. 22:18
 34/78 anonim ***** válasza:
91%
De vidéken is van egy csomó jó egyetem, akkor iratkozz át oda.
2021. júl. 13. 22:21
 35/78 árokpart válasza:
0%
35-ös Jézusom! mi volt tilos? Ne keverd össze az ötvenes évekbeli határsávigazolással a témát.
2021. júl. 13. 22:36
 36/78 anonim ***** válasza:
97%

#37, miféle határsáv?

1910-ig, és nem tudom, mikortól a '70-es évek elejéig adminisztratív akadályai voltak a beköltözésnek.

2021. júl. 13. 23:05
 37/78 A kérdező kommentje:

Nekem kell a 2 szintes családi ház 5 szobával. Nem akarok szűk pesti bérlakásban rohadni. Nem tarthatok nagytestű kutyát sem.

Mi az, hogy úri dolgom van? Az, hogy fizetnem kell a lakhatásért? Úri dolgom akkor lenne, ha saját lakásom lenne. Így nem értem el semmit sem az életben, nincs még saját lakásom sem.

Ha valami jó szakmát tanultam volna, akkor vidéken is könnyen elhelyezkedhettem volna. Lakatos, villanyszerelő, kőműves vidékre is kell. És lehetne saját házam. Laktam volna mamahotelban és közben össze tudtam volna spórolni 15-20 milliót, ami egy vidéki ház megvételéhez kell.

Vagy szakmával kihúztam volna Németbe, pár év múlva hazajöttem volna annyi pénzzel, hogy megvettem volna a családi házat.

2021. júl. 14. 01:43
 38/78 anonim ***** válasza:
95%
Tyűű... Álmodozol ám haver. 😁
2021. júl. 14. 01:50
 39/78 anonim ***** válasza:
83%
Akkor tanuld ki a villanyszerelést, ne itt rinyálj. Amúgy én is vidékről költöztem fel Pestre, itt jártam egyetemre, már saját lakásom van, kifizetem a hitelét is. Nyavalygás helyett tanultam és dolgoztam. Már egyetemistaként kerestem pénzt, felnőttként meg volt, hogy másodállásom is volt.
2021. júl. 14. 02:28
 40/78 A kérdező kommentje:

Saját lakás, és mire mész vele? Az még mindig nem családi ház. Pláne nem kétszintes

Udvar nélkül nem lehet élni

2021. júl. 14. 03:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!