Sőt, utána szerintem még adja vissza azt a pénzt is az albérlőnek amit elkért tőle ezelőtt és vessék börtönbe!!!
2021. jún. 19. 13:51
4/24 anonim válasza:
kötelezné...
olcsón...
Nem, nem támogatom a diktatúrát.
2021. jún. 19. 13:51
5/24 anonim válasza:
Miféle lakhatási válság? Most olyanokról írtál, akiknek van hol lakniuk, albérletben. Ez nem "válság".
Hihetetlen, mennyi kommunista van még ebben az országban.
2021. jún. 19. 13:58
6/24 anonim válasza:
Nincs lakhatási válság. Rengeteg ingatlan most full üresen rohad még Budapesten is. Én itt a 13. kerületben egész kísértet környékeket is tudok.
Annyira lemenetek az albérletárak, hogy ennyiért nem adják már ki, inkább tartják üresen a lakásokat a tulajok.
Az ingatlanárakat meg a kereslet/kínálat fogja rendezni hosszú távon.
Egyébként megnyugodhatsz, nagy ingatlanár zuhanást jósolnak a AirBnB és teljes turizmus végleges (pandémiák világa) miatti kiesése, az alapkamat folyamatos növekedése, a befektetési kedv visszaesése, és a hitelmoratórium közelgő feloldása miatt.
2021. jún. 19. 14:02
7/24 anonim válasza:
Nem, mert nem oldana meg semmit. Új államilag támogatott lakótelepeket kellene építeni, amiben a lakásállomány nagy része állami/önkormányzati bérlakás lenne.
2021. jún. 19. 14:03
8/24 anonim válasza:
Milyen lakhatási válság van?
2021. jún. 19. 14:03
9/24 anonim válasza:
Rohadtul nem fognak lemenni az árak. Az építőanyagárak az egekben, szakember nincs. Az újépítésű ingatlanok húzzák magukkal a használt lakás árakat is. Nem lesz csökkenés, vagy max pár millióval csökkennek a panelek, de még akkor sem lesznek megfizethetők az átlag fiatalnak. Marad az albérlet, mint Nyugaton.
2021. jún. 19. 14:10
10/24 anonim válasza:
Igen, de mint tudjuk, ez a társadalom keptelen lenne ezt kivitelezni, mert hát "ez nekem veszteséges üzlet lenne, kártérítést követelnèk".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!