Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Most hogy van ez a kilakoltatá...

Most hogy van ez a kilakoltatási moratórium? Ez év december 31ig van azt tudom de azon kívül hogy van ez?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm.

Sosem volt tartozásom egy Ft sem ,mindig rendesen fizettem de most a vírus miatt mindkettőnket kirúgtak.

2020. ápr. 6. 07:53
 191/197 A kérdező kommentje:
Meg útba ejtettem még 3at ami most is nyitva van próba szerencse. Helyembe nem fog jönni a munka menni kell.
2020. ápr. 8. 10:47
 192/197 anonim ***** válasza:
71%

Nincs ítélkezési szünet! Azért nem engedtek be a bíróságra, mert senkit nem engednek be, aki nem ott dolgozik, vagy nincs hivatalos irata arról, hogy hivatalos ügyben meg kell ott jelennie, erre kötelezték. Vannak olyan ügyek - büntető ügyek - amelyekben nem maradhat el a személyes megjelenés. A személyes megjelenéssel összefüggésben pedig igen komoly járványügyi intézkedéseket hoztak a tárgyaláson résztvevők egészségének védelme céljából!

Egyébként a bíróságok működnek, ha azt mondta a ügyvéded, hogy ítélkezési szünet van, akkor tévedett!! És nem biztos, hogy csak ebben!

Egyébként az új Pp. szerinti ügyek már csakis elektronikus úton indulnak, elektronikus úton zajlik a kommunikáció a felek és a bíróság között - kivéve, ha a tárgyaláson meg kell jelenni. Szóval nem ártana megkérdezned még legalább egy ügyvédet.

2020. ápr. 8. 12:29
 193/197 anonim ***** válasza:
69%

"Egyébként a bíróságok működnek, ha azt mondta a ügyvéded, hogy ítélkezési szünet van, akkor tévedett!! És nem biztos, hogy csak ebben!"

Ennyike.

2020. ápr. 8. 13:31
 194/197 anonim ***** válasza:
50%
Lehet hogy válóperes ügyvédet talált...
2020. ápr. 8. 14:12
 195/197 A kérdező kommentje:

Engem már hidegen hagy az ellenkezés,annak hiszek aki ért hozzá,hiszen épp azért mentem szakemberhez.

További mocskolódó hangnemű kommentekre nem reagálok. Aki nemért egyet szíve joga de ne mocskolódjon.

2020. ápr. 8. 14:59
 196/197 A kérdező kommentje:

Aki irt privátot, nem nyitja meg a telóm!

Nem direkt nem reagáltam vagy néztem.

2020. ápr. 8. 15:03
 197/197 anonim ***** válasza:
Kérdező. Miskolcon laktok?
2020. ápr. 8. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!