Kezdőoldal » Otthon » Albérlet » Most hogy van ez a kilakoltatá...

Most hogy van ez a kilakoltatási moratórium? Ez év december 31ig van azt tudom de azon kívül hogy van ez?

Figyelt kérdés

Előre is köszönöm.

Sosem volt tartozásom egy Ft sem ,mindig rendesen fizettem de most a vírus miatt mindkettőnket kirúgtak.

2020. ápr. 6. 07:53
 171/197 A kérdező kommentje:

Azoknak akik betámadtak azoknak. Megvédeni magam csak jogomban áll. Mint a prolit írogat diplomás rosszindulatú senki megtehette akkor én ia megírhatom nem?!

Ezek a példámat is kiforgatják legközelebb az lesz a nevem se tudom szerintük és nem ismerem a zárva szót.

2020. ápr. 7. 21:14
 172/197 A kérdező kommentje:

173

Neked is leirom,példa volt. Azzal is úgy jartam net szerint :nyitva valójában zárva . Szóval jobb személyesen meggyőződni róla.

2020. ápr. 7. 21:15
 173/197 anonim ***** válasza:
12%
Szerinted miért támadtak be? Mert biztos nem azért, mert hülyeségeket beszélsz.
2020. ápr. 7. 21:18
 174/197 A kérdező kommentje:
Nem kötelező egyet érteni velem,de hogy nem hülyeség az biztos.
2020. ápr. 7. 21:20
 175/197 A kérdező kommentje:

A saját véleményüket fújják én legalább voltam ügyvédnél mert bevallom nem voltam benne biztos de már igen.

Azután már azt is támadták ha az ügyvéd kamus😀😀😀 bármit Csak nekik legyen igazuk.

2020. ápr. 7. 21:21
 176/197 anonim ***** válasza:
0%
Nem hülyeség az, hogy szerinted nem működnek jelenleg a Bíróságok, pedig de?! Amit ráadásul az ügyvéd mondott neked, aki biztosan nem hülye? Én csak ártatlanul kérdezem, ha az ügyvéd azt mondja neked, hogy jelenleg nincs bíróság, majd fél nap múlva kiderül, hogy ez nem igaz, akkor hülye az ügyvéd, vagy nem? Akkor lehúzott, téged, vagy nem?
2020. ápr. 7. 21:25
 177/197 A kérdező kommentje:

De ha egy szakember mondja arccal névvel és számlával a

Jogi tanácsot akkor neki fogok hinni ,nem egy névtelen arctalan senkinek a gyakorikerdesek oldalról,mert ez nem hiteles.

Ha belegondolsz bármilyen !!!temaban a szakértőnek kell hinni nem annak hogy kékmacska23 írta a gyakorin.

2020. ápr. 7. 21:28
 178/197 anonim ***** válasza:
12%
De akkor sincs ítélkezési szünet jelenleg, ha ezt maga Sulyok Tamás mondja neked, vagy akár Bánáti János. Ez pedig tény.
2020. ápr. 7. 21:39
 179/197 anonim ***** válasza:
14%
Biztos fogja tudni, hogy kicsoda Bánáti János meg Sulyok...
2020. ápr. 7. 21:42
 180/197 A kérdező kommentje:

Fújjátok nyugodtan, ha ragaszkodtok hozzá bármit megtennétek,hogy nektek legyen igazatok

Oké akkor kamus az ügyvéd és mindenki itt a varosban 😀🤣😀😀😀csak ti nem

2020. ápr. 7. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!