Most hogy van ez a kilakoltatási moratórium? Ez év december 31ig van azt tudom de azon kívül hogy van ez?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm.
Sosem volt tartozásom egy Ft sem ,mindig rendesen fizettem de most a vírus miatt mindkettőnket kirúgtak.
2020. ápr. 6. 07:53
161/197 anonim válasza:
# 157
Lovagolj még ezen egy kicsit, látom, nagyon élvezed.
162/197 anonim válasza:
164, válaszolj a kérdésre, hát ha neked elhiszi ez a szerencsétlen: ítélkezési szünet van jelenleg a bíróságokon, vagy nincs? Nem tudod a választ, ugye!?
163/197 anonim válasza:
Kérdező!
Mit nem értesz azon, hogy a Bíróság és a Kormányhivatal független egymástól? Attól, hogy az egyik zárva van, nem következik, hogy a másik is. Érted ezt?
164/197 anonim válasza:
Hú, ez nagyon súlyos ez a csaj!
165/197 anonim válasza:
"Nem tudod a választ, ugye!?"
Gőze sincs róla...
166/197 anonim válasza:
Persze, hogy nincs. Csak akkor miért ad jogi kérdésben tanácsot...?
167/197 A kérdező kommentje:
166
Irtam,hogy példa! Direkt nem olvassátok és hazudtoltok meg?
2020. ápr. 7. 21:08
168/197 A kérdező kommentje:
Már eskü aki nem hiszi jöjjön velem holnap nézze meg 😀a saját szemének hàtha hisz.
2020. ápr. 7. 21:09
169/197 anonim válasza:
Kérdező, akkor minek írogatod folyton, hogy neked az ügyvéd azt mondta, hogy nincs bíróság jelenleg, és az ügyvéd biztosan nem hülye? Komolyan érdekel!
170/197 anonim válasza:
De a te szempontodból irreleváns, hogy a Kormányhivatal zárva van-e, mert nem az fog dönteni a sorsodról, hanem a Bíróság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!